Saltar apartados

El MUA llança la VI edició de Mulier, mulieris, l'art al servei de la llibertat

Mulier1

Alacant, 21 d'octubre de 2011

El termini de participació estarà obert del 14 de novembre al 22 de desembre

La creació artística posada al servei de la llibertat, la parell­ticipación i la transformació social és l'objectiu que encoratja a la sisena edició de la convocatòria internacional d'arts plàstiques Mulier, Mulieris, el termini de les quals de presentació d'obra estarà obert des del 14 de novembre al 22 de desembre.

Dirigida a artistes (individuals com a col·lectius) de qualsevol sexe, edat, nacionalitat i a tot tipus de tècnica i mitjà expressiu, l'únic requisit de participació és que s'aborden temàtiques entorn de les dones. Des de la seua creació en 2006, Mulier Mulieris s'ha convertit en una plataforma estable per a la interpretació, la reflexió, el qüestionament i la voluntat de trasformación de determinades realitats que afecten al gènere femení. L'art i la creació són l'eina que aquesta plataforma proposa per a la producció de nous significats i el descobriment de formes diferents de veure i de construir el món.

Les obres seleccionades s'exposaran en una mostra col·lectiva que s'inaugurarà en el marc de les celebracions del Dia Internacional de la Dona, i formaran part d'un catàleg editat per a l'ocasió. Les obres premiades passaran a formar part dels fons del Museu de la Univer­sidad d'Alacant.

Per a més informació sobre els requisits de participació es poden consultar les bases en la pàgina web del MUA

FULLET MULIER 2012

 

Les imatges d'arxiu corresponen a les dues últimes edicions de Mulier, Mulieris.

Mulier2

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464