Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i el Col·legi Territorial d'Arquitectes acorden la divulgació conjunta de la cultura arquitectònica

conveni_CTAA

Alacant, 19 d'octubre de 2011

El conveni signat preveu la realització d'un Catàleg Provincial d'Edificis

La contribució de l'Arquitectura al benestar de la societat a través de la divulgació de la cultura arquitectònica i de la formació contínua dels arquitectes i els estudiants d'arquitectura, constitueix l'objectiu principal de l'acord que avui han formalitzat la Universitat d'Alacant i el Col·legi Territorial d'Arquitectes d'Alacant.

L'acord ressalta la importància de la implementació en la societat de les innovacions tècniques i de disseny derivades de la investigació i de la valoració del patrimoni arquitectònic, l'edificació, l'urbanisme i la planificació del territori sostenible.

El rector de la UA, Ignacio Jiménez Raneda i el president del CTAA, Antonio Maciá Mateu, han signat aquest matí el conveni amb el qual ambdues institucions acorden la col·laboració en aquest camp per a fomentar l'intercanvi d'informació en l'àmbit cultural, artístic, científic i tecnològic, realitzar programes de divulgació, formació, investigació o la realització d'un Catàleg Provincial d'Edificis, entre altres possibles accions.

El conveni preveu la creació d'una comissió mixta que estarà integrada per 6 persones: el rector, la vicerectora de Relacions Institucionals i el sotsdirector d'Arquitectura per part de la UA i el president, secretari i coordinador del departament de Relacions Institucionals i Comunicació pel CTAA.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464