Saltar apartados

El Grup Dirigentes premia l'excel·lència i el bon fer empresarial de la Universitat d'Alacant

Alacant, 28 d'octubre de 2011

La IV edició dels Premis Dirigentes a l'Excel·lència Empresarial de la Comunitat Valenciana va fer lliurament anit dels seus guardons en una gala que va tenir lloc a València i que pretén reconèixer les empreses destacades pel seu treball a la Comunitat Valenciana. La Universitat d'Alacant va ser guardonada amb el Premi Dirigentes a l'Excel·lència Empresarial de la Comunitat Valenciana, en la categoria de Qualitat, un premi que va arreplegar el rector de la UA, Ignasi Jiménez Raneda.

La gala va estar copresidida per Enrique Verdeguer Puig, conseller d'Economia, Indústria i Comerç de la Generalitat Valenciana, José Vicente González Pérez, president de la Confederació d'Organitzacions Empresarials de la Comunitat Valenciana (CIERVAL-Cev), Vicente Boluda, president de l'Associació Valenciana d'Empresaris, i Victorio Merino, president del Grup Dirigentes.

Juntament amb la Universitat d'Alacant, també van ser premiades nou empreses més: Fira València, Grup Palma, Huhtamaki, Gnúbila, Guineval, Supermercats Masymas, Baleària, GTA Motor i Alberto de Rosa, director general de Ribera Salud.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464