Saltar apartados

Humor gestual en el xou clown "La carta", de Paolo Nani, en el Paranimf de la UA

carta1

Alacant, 25 d'octubre de 2011

Un clàssic de la comèdia acarone que ha rebut l'aplaudiment del públic

El pròxim 3 de novembre, a les 20.00 hores, arribarà al Paranimf de la UA l'espectacle La Carta, teatre gestual d'humor clown de la mà de Paolo Nani. L'obra és un clàssic de la comèdia creat en 1992 per Nani i Nullo Facchini, on es repeteix la mateixa història recreant-la de quinze formes diferents. Les diferents variacions tenen dues coses en comú: mai es diu una paraula i el resultat és absolutament divertit. La carta és un exercici d'estil amb un perfecte timing còmic replet d'originals gags que funcionen perfectament de principi a fi. No hi ha dos minuts sense riures i la complicitat entre actor i públic creix a cada moment.

El plantejament de l'obra comença amb una escena normal, en la qual no succeeix gens especial: un home entra, beu alguna cosa, ho escup perquè no sap què és, escriu una carta i, més tard, descobreix que no hi havia tinta en la ploma i es marxa enfadat. Aquestes senzilles accions es tornen complicades quan Paolo Nani les recrea de diferents maneres: rebobinant, amb sorpresa, sense mans, amb terror, de manera circense, amb màgia, borratxo, a l'estil western, com una pel·lícula muda, etc.

Aquest espectacle, que ha rebut el suport de la crítica especialitzada i el públic, s'ha representat en quasi tota Europa i ha participat en quatre edicions del Köln Comedy Festival i en dues edicions del London International Acarone Festival.

Venda d'entrades (5 %u20AC) en la llibreria Compas UA, Servicam i una hora abans de l'actuació en el Paranimf de la UA.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464