Saltar apartados

La Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la Comunitat Valenciana premia el treball de la Universitat d'Alacant

Alacant, 25 d'octubre de 2011

La Universitat d'Alacant ha sigut premiada en l'última edició dels premis COCEMFE, que es van lliurar la setmana passada a València durant en el cinquè congrés de l'entitat, que duia per títol "Present i futur de la discapacitat: temps de crisi, temps de lluita".

Segons COCEMFE, la Universitat d'Alacant rep aquest reconeixement pel seu treball en benefici dels estudiants amb discapacitat. A través del Centre de Suport a l'Estudiant, la UA aplica una perspectiva d'inclusió en l'atenció dels seus estudiants, amb accions encaminades a l'accessibilitat al medi físic i a la comunicació dissenyada per a tothom.

Així, la Universitat d'Alacant disposa, per als nous estudiants, d'un programa d'incorporació d'alumnes amb discapacitat. A més, compta amb un segon programa d'acompanyament, que dóna atenció especialitzada als alumnes amb discapacitat i fomenta el voluntariat. Finalment, hi ha un programa d'inserció sociolaboral, adreçat exclusivament als alumnes amb discapacitat, a través del qual se'n detecten les necessitats, se'ls informa i se'ls orienta per a trobar treball i s'ofereixen borses d'ocupació d'associacions.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464