Saltar apartados

La Universitat d'Alacant crea un programa de formació en màrqueting electrònic per a la indústria del joguet

Logo_Time4

Alacant, 28 d'octubre de 2011

La Universitat d'Alacant, conjuntament amb l'institut tecnològic de l'Associació d'Investigació de la Indústria del Joguet, Connexes i Afins (AIJU), està desenvolupant un projecte educatiu de formació en la utilització les tecnologies de la comunicació i la informació per la indústria juguetera. Denominat Estafe4Learning, està destinat a professionals i directius d'aquest sector. Aquest projecte ha sigut dissenyat per part de la UA per ByrteRealms, la seua marca de creació de videojocs amb finalitat educativa. El projecte forma part del pla Avanza del Ministeri d'Indústria i compta amb suport del Fons Social Europeu.

Materialitzat en forma de curs, el projecte consta de dues parts, una part teòrica online i una altra pràctica, utilitzant el simulador Change It també desenvolupat per ByteRealms. Durant el curs, de 225 hores, els alumnes aprendran a aplicar les noves tecnologies a la seua empresa de forma convenient i eficaç. El contingut teòric fa especial recalcament en el màrqueting i el comerç electrònic i com les empreses poden afavorir-se d'aquestes tècniques. En ByteRealms assenyalen que el seu propòsit ha sigut aprofundir en tots aquells coneixements tècnics que l'empresa tendeix a externalitzar, principalment per desconeixement de la matèria en qüestió.

Tot el treball d'aquest projecte està coordinat amb la (AIJU), encarregada d'analitzar les necessitats de les empreses de la indústria infantil, i de dirigir tot el desenvolupament de continguts del projecte. Aquest institut tecnològic de la Comunitat Valenciana posseeix una gran trajectòria en l'elaboració i impartició de cursos, jornades i estudis dedicats al món de la indústria infantil, atresorats en les seues més de 25 anys d'experiència recolzant a aquest sector.

El contingut d'Estafe4Learning abasta des de la descripció del potencial del comerç electrònic i de les xarxes socials per a empreses relacionades amb el xiquet les eines a la logística recolzada en internet a la legislació sobre transaccions electròniques.

ByteRealms es defineix com un equip jove d'experts compost per professionals del videojoc, la informàtica, la tecnologia i l'educació nascut en la Universitat d'Alacant, amb una filosofia de treball avantguardista. "Més enllà de transportar un llibre a una pantalla d'ordinador, els videojocs ens proporcionen un mitjà d'experimentació interactiu en el qual el jugador pot viure en les seues pròpies carns experiències concretes i veure's enfrontat a reptes que li ensenyaran a través de la vivència i la pràctica directa d'una activitat", assenyalen en la seua presentació. Altres projectes seus han sigut el desenvolupat per a l'Associació d'Organitzacions de Productors de Plàtans de Canàries sobre aquesta fruita o un motor per al desenvolupament de videojocs en dues dimensions.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464