Saltar apartados

La Universitat d'Alacant participa en el Dia de la de la Persona Emprenedora

Persona_emprenedora

Alacant, 28 d'octubre de 2011

La Universitat d'Alacant amb l'objectiu de donar a conèixer la seua activitat i empreses de base tecnològica, ha estat present en la III edició del Dia dela Persona Emprenedora d'Alacant, participant en diversos tallers i estands.

La III edició del Dia de la Persona Emprenedora d'Alacant va presentar com a novetat el trasllat de l'esdeveniment al Viver Industrial Príncep Felip, entorn eminentment empresarial gestionat per l'Agència Local de l'Ajuntament d'Alacant i concebut per a acollir iniciatives emprenedores basada en la innovació, la tecnologia i el coneixement avançat. Aquesta ubicació permet als emprenedors una aproximació real al món de l'empresa.

Berenice Güerri, gerent de l'empresa de base tecnològica (EBT) Glen Biotech, primera ETB de la Universitat Alacant, especialitzada en tractaments sostenibles contra plagues i malalties de plantes d'interès agrícola i ornamental; Santos Rojo, promotor de la futura EBT BioFlyTech, ambiciós projecte de I+D i que utilitza larves de mosques amb l'objectiu de reduir la concentració de residus orgànics, i l'empresa Olax22, promoguda per Andrés Fullana, especialitzada en la resolució de problemes mediambientals de la indústria, principalment del sector de la impressió gràfica, van estar presents en aquesta jornada amb diversos estands i van participar en el taller «Doctors en Empreses», destinant a fomentar la creació d'empreses de base tecnològica per doctors universitaris.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464