Saltar apartados

Revista digital de la Universitat d'Alacant

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

21/05/2019
El rector apel·la al "Efecte Mateo" en la seua reivindicació pel Grau de Medicina en el seu discurs de Clausura del Curs Acadèmic

Durant el seu discurs de clausura del Curs Acadèmic 2018-19 el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha tornat a apel·lar al "Efecte Mateo" per a reivindicar l'aprovació del Grau de Medicina per part de la Generalitat Valenciana. "Al que té se li donarà i tindrà en abundància; però al que no ho té, se li llevarà (mateo 13.12)", ha dit.

21/05/2019
Teresa Ortiz: "Representar simbòlicament l'autoritat femenina en la ciència és imprescindible per a acabar amb la persistent interinitat de les dones en la vida acadèmica"

"Ensenyar a reconèixer l'autoritat de metgesses, matrones, infermeres i científiques del passat prepara a l'alumnat d'aqueixes carreres per a un futur professional i personal més igualitari", així de rotunda s'ha mostrat la catedràtica d'Història de la Ciència, Teresa Ortiz, durant l'acte d'Investidura com a doctora Honoris causa per la Universitat d'Alacant. La cerimònia ha tingut lloc aquest matí durant el Solemne Acte de Clausura del Curs Acadèmic 2018-19.

21/05/2019
El rector de la UA rep l'equip d'estudiants premiats amb el segon lloc en la competició Vodafone Campus Lab

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, va rebre dilluns, 20 de maig, l’equip d’estudiants de la Universitat d’Alacant que ha obtingut el segon lloc en la competició de Vodafone Campus Lab amb una app per al mòbil que pretén unir els professionals agraris amb el consumidor urbà.

20/05/2019
El Museu de la Biodiversitat de la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament d'Ibi inauguren l'exposició 'Els insectes mouen el món'

Els insectes sumen més del 70 per cent de les espècies conegudes i intervenen en tot el procés dels ecosistemes. Són el grup d’éssers vius més divers de la Terra, amb més d’un milió d’espècies descrites i, no obstant això, són un dels grups més amenaçats actualment.

20/05/2019
L'Associació Parkinson d'Alacant rep el xec de solidari de l'òpera L'Elisir d'amore, de la Coral de la UA

El rector, Manuel Palomar, i el vicerector de Cultura, Esports i Llengües, Carles Cortés, han lliurat a Carmen Cuartero, presidenta de l’associació, un xec de 3.719 euros, que es van obtenir de la recaptació de la Coral de la Universitat d’Alacant.

20/05/2019
La UA convoca la comunitat universitària a votar en el concurs de cartells contra el contagi del VIH

La Universitat d’Alacant, a través d’Universitat Saludable, convoca dimecres, 22 de maig, tota la comunitat universitària a la votació d’un concurs de cartells contra el contagi del VIH, que tindrà lloc a la plaça de la Igualtat del campus, davant de la Biblioteca General.

20/05/2019
La Universitat d'Alacant distingirà Vicente del Bosque amb el Llorer d'Or

El Consell de Govern de la Universitat d’Alacant ha aprovat aquest matí per unanimitat concedir un dels seus reconeixements principals, el Llorer d’Or, a l’exseleccionador nacional Vicente del Bosque «en atenció a la seua destacada trajectòria professional i al seu palmarès esportiu d’èxit».

AppCRUE

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464