Saltar apartados

Revista digital de la Universitat d'Alacant

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

25/03/2019
Divulgació i sensibilització centren la commemoració del Dia Internacional del Poble Gitano a la Universitat d'Alacant

La Universitat d’Alacant es bolca un any més en la commemoració del Dia Internacional del Poble Gitano que es commemora el 8 d’abril. Des del Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat i la Càtedra de Cultura Gitana de la UA s’ha dissenyat un ampli programa d’activitats...

25/03/2019
La Universitat d'Alacant posa en marxa el servei d'Inspecció General de Serveis amb Salvador Palazón al capdavant

El nou organisme que ha posat en marxa la Universitat d’Alacant té com a objectiu promoure i garantir la qualitat en la universitat a través del mesurament del rendiment del servei públic de l’educació superior i la rendició de comptes amb la societat, així com millorar l’activitat docent i investigadora i la gestió de la universitat.

25/03/2019
Experts en l'obra i la figura de Pompeu Fabra es donen cita a la UA per a commemorar els cent anys de la seua obra

La Universitat d’Alacant, a través del Departament de Filologia Catalana, i l’Institut d’Estudis Catalans, organitzen la Jornada Internacional: Cent Anys de l’Obra de Pompeu Fabra. La trobada, que aplegarà acadèmics i experts en la vida i l’obra del protagonista, tindrà lloc dimecres, 27 de març, a l’aula magna de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA, de 9 a 14 hores.

25/03/2019
Experts informen sobre sostenibilitat turística, turisme responsable i bones pràctiques en empreses turístiques en la Jornada del Grau en Turisme de la Universitat d'Alacant

Turisme responsable, desenvolupament sostenible de l’activitat turística, sostenibilitat turística i bones pràctiques en empreses turístiques són els temes que tractaran experts i professionals d’aquest sector en la Jornada del Grau en Turisme. L’activitat se celebra dimecres, 27 de març de 2019, a la sala de graus Alfredo Orts, situada a l’edifici d’Òptica de la Universitat d’Alacant.

25/03/2019
El CeMaB dedica una jornada a Miguel Delibes

Emmarcada en els actes de celebració de la seua 20 Aniversari, el Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti (CeMaB) dedicarà la jornada del pròxim dimecres 27 de març a Miguel Delibes, amb dues activitats.

22/03/2019
Francis Mojica participa en la 'Trobada amb la Ciència: la investigació espanyola en el segle XXI' presidida pels reis d'Espanya

L’investigador de la Universitat d’Alacant, Francis Mojica, va assistir ahir, dijous 21 de març del 2019, a la reunió de treball «Trobada amb la Ciència: La investigació espanyola en el segle XXI», presidida pels reis don Felipe i donya Letizia, que va tenir lloc al palau d’El Pardo.

22/03/2019
La Facultat de Filosofia i Lletres de la UA fa la III Fira de Màsters

La Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant farà el pròxim dijous 28 de març la tercera edició de la Fira de Màsters, una jornada de ponències i estands informatius que pretén acostar a l’alumnat de la facultat les possibilitats que ofereixen els títols de postgrau impartits pel mateix centre.

22/03/2019
Amparo Navarro inaugura el Seminari Dona-Literatura

El XII Seminari Dona-Literatura: Apoderament de la Dona i Literatura: Perspectives i Desafiaments va començar ahir dijous 21 de març del 2019 en la sala de graus de la Facultat de Filosofia i Lletres III de la Universitat d’Alacant. Amparo Navarro Faure, vicerectora d’Investigació i Transferència del Coneixement l’inaugurava al costat del director, José Luis Arráez, investigador en el grup d’investigació Escriptores d’Expressió Francesa i Gènere (EEFG).

22/03/2019
La Facultat de Ciències de la UA posa en marxa un projecte de cooperació amb la Universitat Pública de Lurio, Moçambic

L’objectiu d’aquest projecte és dissenyar i implementar un programa de cooperació per al desenvolupament d’activitats docents i investigadores en àrees com a les Ciències Ambientals i Recursos Naturals, Ciències del Mar, Ciències de la Terra i del Medi Ambient, Ecologia i Òptica i Optometria.

22/03/2019
Insectes i art amb Eugenio Ampudia i Eduardo Galante a DivulgArte, dimarts a la Seu Universitària Ciutat d'Alacant de la Universitat d'Alacant

«Si els insectes desaparegueren, el món es col·lapsaria.» Així de taxatiu és Eduardo Galante, catedràtic de Zoologia de la Universitat d’Alacant i director del Museu de la Biodiversitat, un dels dos ponents que participen dimarts, 26 de març de 2019, en DivulgArte, a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

22/03/2019
La UA s'uneix a la celebració del Dia Internacional de la Visibilitat Transgènere amb una setmana d'activitats culturals

Amb motiu de la celebració diumenge, 31 de març, del Dia Internacional de la Visibilitat Transgènere, la Universitat d’Alacant ha dissenyat un programa d’activitats culturals per a la setmana vinent, del 26 al 29 de març, organitzades pels vicerectorats de Cultura, Esport i Llengües, i el de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat.

22/03/2019
L'escriptora Marta Sanz imparteix una conferència a la Seu Universitària de Villena de la mà del CeMaB

La Biblioteca Miguel Hernández de Villena (plaça de Santiago,7) acollirà la conferencia «Clavícula: el cuerpo como relato», impartida per l’escriptora Marta Sanz, doctora en Literatura Contemporània per la Universitat Complutense de Madrid, el pròxim dilluns 25 de març a les 20 hores.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464