Saltar apartados

Comença El Documental del Mes de la UA amb "Homes sincronitzats"

Alacant, 13 de setembre de 2011

El 16 de setembre, a les 20.15 hores, en la Seu Ciutat d'Alacant, se celebrarà una nova sessió del cicle El Documental del Mes, que el seu objectiu és aproximar al públic documentals d'interès, tant a nivell nacional com a internacional, que no s'exhibeixen en circuits comercials. En aquesta ocasió es projectarà el film Homes sincronitzats, de Dylan Williams, una humorística i commovedora mirada a un grup d'homes que aconsegueixen l'èxit com a membres de l'equip suec de natació sincronitzada.

El que comença com una activitat setmanal per a escapar de la rutina diària i de les responsabilitats familiars, es converteix gradualment en un compromís més seriós. Aquest grup, format per conductors de trens, carnissers, arxivers i professors, prompte descobreix que no és l'únic equip masculí del món i que, per primera vegada, és a punt de celebrar-se un campionat a nivell mundial que tindrà lloc quan molts d'ells compleixen quaranta anys, un moment de les seues vides en el qual toca fer balanç.

Dylan Williams és un galés establit a Suècia que s'uneix a l'equip masculí de natació sincronitzada amb la intenció d'ampliar el seu cercle d'amistats. Sis anys després comença a llaurar-se un lloc en la realització de documentals amb aquesta obra que dirigeix i protagonitza. Actualment combina els entrenaments amb un projecte en el seu Gal·les natal i una sèrie per a xiquets de 3 a 5 anys.

Premis i festivals

-Galway Film Fleadh, selecció oficial. Irlanda, 2010.

-Silverdocs, selecció oficial. EUA, 2010.

-DocPoint, Helsinky Documentary Film Festival. Finlàndia, 2011.

Fitxa tècnica

Adreça: Dylan Williams

Nacionalitat: Regne Unit, Suècia (2010)

Durada: 60 minuts

Versió Original en anglès i suec, subtitulada en català

Entrada lliure limitada a l'aforament del local

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464