Saltar apartados

La Universitat d'Alacant inaugura el dilluns la seua VII Fira de Benvinguda

FeriaBienvenida

Alacant, 16 de setembre de 2011

El campus de Sant Vicent del Raspeig exhibeix des d'ahir les banderoles i estendards que anuncien la celebració de la VII Fira de Benvinguda a la Universitat d'Alacant que organitza el Vicerectorat de Relacions Institucionals i s'inaugura dilluns dia 19 de setembre, a les 11 hores.

Situada, com ja és habitual, al pòrtic de la Biblioteca General –enfront de la plaça de la Igualtat– disposa d’un total de 15 estands en els quals es presenten les principals ofertes i serveis dirigits a la comunitat universitària. L'acte inaugural serà a càrrec del vicerector d'Alumnat, José Vicente Cabezuelo. L'objectiu d'aquesta fira és proporcionar informació rellevant per a la vida universitària, tant per als estudiants de nou ingrés com per als més veterans, justament en el moment en què s'inicia el curs acadèmic. Per això, a més d'informació universitària, s'inclou altra d'interès relacionada amb el món empresarial i de serveis de l'entorn més pròxim.

La fira es pot visitar fins al dijous dia 22 de setembre, el dia abans de l'Acte d'Obertura Oficial del Curs Acadèmic 2011-2012, que enguany albergarà la investidura de dos nous doctors honoris causa, el doctor en Ciències Històriques i historiador de la ciutat de l'Havana, Eusebio Leal, i el catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat Complutense de Madrid i acadèmic de número de la Reial Acadèmia de Ciències Morals i Polítiques, José Luis García Delgado.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464