Saltar apartados

Leire Pajín inaugura en la Universitat d'Alacant un curs de formació de Jovenes Cooperants

Alacant, 12 de setembre de 2011

La ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, Leire Pajín, inaugura en la Universitat d'Alacant el curs de formació de la XXII edició del Programa Joves Cooperants de l'Injuve. L'acte tindrà lloc el dilluns 12 de setembre a les 13 hores, en la sala de graus de la Facultat d'Òptica i comptarà amb la presència de la vicerectora de Relacions Internacionals i Cooperació de la Universitat d'Alacant, Begoña San Miguel, i la Coordinadora de Gobernança i Cooperació de Casa Mediterráneo, Carolina Madeleine. Després de la inauguració, la ministra tindrà una breu trobada amb el rector de la Universitat d'Alacant, Ignasi Jiménez Raneda, així com també amb els cooperants que participen en el curs.

El programa Joves Cooperants és una iniciativa de l'Institut de la Joventut d'Espanya (Injuve), organisme dependent del Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat, que es desenvolupa en col·laboració amb l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional (AECID), el Servei Públic Estatal d'Ocupació i Casa Mediterráneo.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464