Saltar apartados

La Societat Internacional per a l'Òptica i la Fotònica selecciona un professor de la Universitat d'Alacant

Optica_Fotonica

 

Alacant, 22 de setembre de 2011

La Societat Internacional per a l’Òptica i la Fotònica (SPIE) ha nomenat Senior Member el professor de la Universitat d’Alacant (UA) Augusto Beléndez, en reconeixement a la seua experiència i èxits professionals en el camp de l’òptica i la fotònica i, en particular, per les seues contribucions en el camp dels materials de registre hologràfic.

SPIE, fundada l’any 1955, és una organització internacional sense ànim de lucre amb seu a Bellingham, Estats Units; està posicionada com una de les principals societats científiques per a la difusió i divulgació dels avanços en òptica i fotònica. La societat disposa de diferents publicacions de referència en aquest àmbit, com Optical Engineering, Journal of Biomedical Optics, Journal of Electronic Imaging, Journal of Micro/Nanolitography, o l’edició electrònica SPIE Digital Library.

Augusto Beléndez és catedràtic de Física Aplicada, responsable del Grup d’Investigació d’Holografia i Processament Òptic i director de l’Institut Universitari de Física Aplicada a les Ciències i les Tecnologies, i el passat mes de maig també va ser nomenat Senior Member de la Societat Americana d’Òptica (OSA).

El nomenament de Beléndez com a Senior Member comporta la distinció de la seua carrera professional, com també dels serveis prestats a la comunitat òptica internacional.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464