Saltar apartados

La Universitat d'Alacant inaugura la VII Fira de Bienvenida

19_setembre1

Alacant, 19 de setembre de 2011

El Vicerector d'Alumnat José Vicente Cabezuelo ha inaugurat aquest matí la VII Fira de Bienvenida a la Universitat d'Alacant que organitza el Vicerectorat de Relacions Institucionals. Durant l'acte, Cabezuelo ha destacat la importància d'aquesta iniciativa pensada principalment per als alumnes de nou ingrés però dirigida a tota la comunitat universitària per a mostrar els principals serveis que s'ofereixen tant des de la universitat com del seu entorn més pròxim. Situada, com ja és habitual, en les porxades de la Biblioteca General (enfront de la Plaça de la Igualtat-) la Fira compta amb un total de 15 stands en els quals es proporciona informació rellevant per a la vida universitària, com la Biblioteca General, les activitats culturals i d'extensió universitària, Esports, Promoció del Valencià, el Centre de Suport a l'Estudiant, Informació a l'Alumne, Centre Superior d'Idiomes, el Consell d'Alumnes ... però a més, estan representats alguns sectors del món empresarial, el sector bancari i de l'entorn més pròxim com l'Oficina d'Informació Mediambiental de l'Ajuntament de Sant Vicent, el Banc de Santander, la CAM, el Centre de Transfusions, Creu Roja o Renfe.

La fira es perllongarà fins al dijous, dia 22 de setembre, vespra de l'Acte d'Obertura Oficial del Curs Acadèmic 2011-2012 que enguany albergarà la investidura de dos nous doctors Honoris causa, el Doctor en Ciències Històriques i Historiador de la Ciutat de l'Havana, Eusebio Leal i el Catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat Complutense de Madrid i Acadèmic de nombre de la Real Acadèmia de Ciències Morales i Polítiques.José Luis García Delgado.

 

Relació de participants:

 - CAM

 - Banc de Santander

 - Oficina d'Informació a l'Alumne

 - Ajuntament de Sant Vicent /OIMA (Oficina d'Informació Mediambiental)

 - Cultura i Extensió Universitària

 - RENFE

 - Biblioteca Universitària

 - Esports

 - Consell d'Alumnes

 - CED (Centre d'Estudis sobre la Dona)

 - Centre Superior d'Idiomes

 - Vila Universitària

 - Pràctiques d'empresa/Empre/Suport a l'Estudiant

 - L'Òptica Universitària

 - CAU/Servei de Promoció del Valencià

 - Creu Roja Espanyola i Centre de Transfusions

19_septiembreII   19_septiembreIII

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464