Saltar apartados

Luis Martínez Giner, professor de Dret Financer i Tributari de la Universitat d'Alacant, rep el Premi Estudis Financers 2011

Premi_CEF

 

Alacant, 23 de setembre de 2011

El professor de Dret Financer i Tributari de la Universitat d'Alacant, Luis Martínez Giner, ha rebut el segon premi en la 21a edició del Premi Estudios Financers que concedeix el Centre d'Estudis Financers pel seu article d'investigació “La suspensión del procedimiento de inspección tributaria”, guardó que ha arreplegat a Madrid el passat dimarts 20 de setembre de 2011. Aquest consolidat premi té com a objectiu reconèixer i estimular la tasca creadora i d'investigació dels estudiosos de les diferents modalitats del Premi Estudis Financers i valorar el caràcter pràctic dels treballs presentats, concedit per aquesta entitat privada de primer nivell en investigació i matèria tributària. La dotació del premi concedit a Martínez Giner puja a 4.500 euros i la publicació de l'article en la Revista de Estudios Financieros.

Al llarg dels cinquanta fulls que contenen l'article premiat, Luis Martínez Giner aborda el tema dels terminis quan intervé Hisenda per a fer una inspecció, les incidències temporals que solen donar-se i què és el que ocorre.

El jurat per al premi, que compta amb sis modalitats, ha estat integrat per un mínim de cinc membres de reconegut prestigi, pertanyents a les àrees d’Administració Pública, Judicatura i Universitat o Empresa Privada.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464