Saltar apartados

Diferents experiències d'ecodesarrollo seran presentades en un seminari sobre sostenibilitat

ecodesarrollo

Alacant, 28 de setembre de 2011

Des del dijous 29 fins a l'1 d'octubre es va a dur a terme el curs "Més enllà de la sostenibilitat: experiències d'ecodesarrollo, solidaritat amb la naturalesa i les generacions futures". En ell es presenten experiències inspirades en el concepte general de desenvolupament sostenible i ecodesarrollo.

L'entrada és lliure i gratuïta fins a completar l'aforament (250) para qui no sol·licite crèdits de lliure configuració. Entre les experiències d'ecodesarrollo que es presenten destaquen el control biològic de plagues i l'equilibri ecològic, l'accés a informació sobre alimentació ecològica i saludable, les experiències d'associacions de consumidors, productors locals que posen en pràctica els principis de la de sobirania alimentària.

El seminari està organitzat pel Departament de Sociologia II, el Departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència, i l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Paz (IUDESP).

PROGRAMA COMPLET

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464