Saltar apartados

El creador de Vilaweb parlarà dels reptes del futur a la premsa

Alacant, 30 de setembre de 2011

Conferència de Vicent Partal a la UA

Vilaweb va ser un dels projectes pioners del periodisme digital en els territoris de llengua catalana i a Espanya i un model d'adequació a les noves possibilitats que ofereix internet, escrit en català i sempre amb la bandera de diari independent com a senya d’identitat. El seu creador, Vicent Partal,oferirà una conferència a la Universitat d'Alacant per a parlar d’Els reptes del futur a la premsa. L'acte tindrà lloc el pròxim divendres, dia 30 de setembre, a l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Lletres a les 12'30 hores.

El periodista valencià basarà la seua intervenció en el model de Vilaweb, considerat pels experts en comunicació com un dels exemples més evidents de resposta contundent i viable davant la velocitat del canvi en les empreses periodístiques. Organitzat pel Departament de Comunicació i Psicologia Social amb el suport del Servei de Promoció del Valencià, l'acte comptarà amb la participació de Mar Iglesias, que serà l'encarregada de presentar el conferenciant.

L'entrada és lliure i limitada a la capacitat de la sala.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464