Saltar apartados

José Ramón Martínez Riera, elegit nou secretari general de l'Associació Llatinoamericana d'Escoles i Facultats d'Infermeria (ALADEFE)

Alacant, 26 de setembre de 2011

El passat dia 19, en el marc de la XI Conferència Iberoamericana d'Educació en Infermeria celebrada a Coïmbra (Portugal), José Ramón Martínez Riera, professor i secretari acadèmic de la Facultat de Ciències de la Salut va ser elegit nou secretari general de l'Associació Llatinoamericana d'Escoles i Facultats d'Infermeria (ALADEFE), de la qual la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d'Alacant és membre des de l'any 2003.

En el mateix procés electoral van ser elegits els professors espanyols M. Paz Mompart, professora jubilada de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Castella - La Manxa (Toledo) com a vocal de Difusió i Comunicació, i Julio Fernández, degà de la Facultat d'Infermeria i Podologia de la Universitat de València, com a vicepresident segon de la Regió Europea. Aquest fet posa de manifest la importància que la Universitat Espanyola té en el si d'ALADEFE, en la qual compta amb més de 20 escoles/facultats sòcies.

Des de la incorporació en ALADEFE, José Ramón Martínez ha sigut el representant de la Facultat de Ciències de la Salut, en la qual ha assumit diferents responsabilitats com són la de vicepresident primer de la Regió Europea i membre del consell assessor permanent.

ALADEFE és la major associació de docents d'Iberoamèrica i en els últims anys ha tingut un important creixement amb la incorporació de centres docents d'Espanya, Portugal, Amèrica del Nord i tots els països de Llatinoamèrica, sent en l'actualitat més de 140 centres els que la constitueixen.

José Ramón Martínez Riera, juntament amb la resta de membres del Consell Directiu elegits per als pròxims tres anys, van presentar un ambiciós programa de treball que va rebre el suport unànime de l'Assemblea General d'ALADEFE reunida a aquest efecte a Coïmbra.

En la foto podem veure el nou secretari general d'ALADEFE amb la resta de membres del Consell Directiu.

 

Aladefe

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464