Saltar apartados

L'Institut d'Investigacions Turístiques de la UA lliurarà els seus premis en l'acte d'obertura dels seus cursos de postgrau

Alacant, 26 de setembre de 2011

Els guardonats són la revista Top Turisme, els Cellers Salvador Poveda i el Càmping La Marina d'Elx

L'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques de la Universitat d'Alacant celebra el pròxim dia 30 de setembre l'acte de lliurament dels seus premis anuals. Els guardonats d'enguany han sigut la revista TopTurisme , a la millor trajectòria turística i els Cellers Salvador Poveda de Monòver i el Càmping Internacional La Marina d´Elx, ex a quo, a la innovació turística. L'acte, que tindrà lloc a les 12 hores en el saló d'actes de l'edifici Germà Bernàcer del Campus de Sant Vicent, coincidirà amb l'obertura dels programes de postgrau en turisme que organitza l'institut. El lliurament de premis clausurarà l'esdeveniment que comptarà amb la presència del Director General de Turespaña, Antonio Bernabé, qui pronunciarà la lliçó inaugural.

Els premis d'aquesta edició van comptar amb el vot unànime de tots els membres del Consell de l'Institut. Per part de la Revista Top Turisme , el premi es lliura a favor de D.Juan Portolés Juan, director de la revista, %u201Cen reconeixement al seu brillant, fecunda i exemplar trajectòria centrada en el foment del turisme i la seua difusió en els mitjans de comunicació relacionats amb el sector a Benidorm i la Costa Blanca%u201D, segons s'arreplega en les actes de la fallada.

Quant al premi a la Innovació Turística, el consell va decidir concedir-ho ex a quo, als Cellers Salvador Poveda de Monòver, %u201Cen reconeixement al projecte nou que vénen desenvolupant en matèria d'Enoturismo%u201D, i un altre al Càmping Internacional La Marina d´Elx, que dirigeix el Sr. William Li Metayer, %u201Cper les seues novetats en el servei, introducció d'atraccions i activitats i millora de les instal·lacions, que ho fan un referent de creativitat i de noves propostes que aporten valor al client%u201D.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464