Saltar apartados

La Universitat d'Alacant atorga els premis del concurs "48 hores desenvolupant una idea"

concurso_48horas2

Alacant, 26 de setembre de 2011

El jurat ha decidit els dos premis del concurs “48 hores desenvolupant una idea”, patrocinat pel Ministeri d'Educació i organitzat per l'Observatori Universitari d'Inserció Laboral del Vicerectorat d'Alumnat de la Universitat d'Alacant, amb la col·laboració de la Seu Universitària de Biar, el Parc Científic de la Universitat d'Alacant, els CEEI d'Elx i Alcoi, i la residència universitària Europa Houses Apartments SL.

El premi al millor projecte social ha sigut per al projecte Disabled Park, dels concursants Ana Puertas Montesinos, Olga Apirice i Javier Sepulcre Gómez, que consisteix en la triangulació de places d'aparcaments per a minusvàlids, de cara al fet que els usuaris amb discapacitat troben amb facilitat, a través de dispositius mòbils, places adaptades i la seua disponibilitat.

Per al premi al millor projecte innovador els guanyadors han sigut els membres del projecte Pladesol, format per Jorge Vicente García Herráiz, Jorge López Rubio i Antonio Usero Molina.

Durant tot un cap de setmana, quinze equips de participants amb diferents projectes empresarials es van sotmetre a intenses jornades de formació i consultoria en la seu Universitària de Biar. Diferents consultors, en jornades maratonianes, van acompanyar els joves emprenedors per a polir els seus projectes en diferents aspectes empresarials i estratègics.

Cadascun dels projectes ha obtingut 2.500 euros, que serviran com a esperó per a posar-los en marxa.

concurso_48horas

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464