Saltar apartados

Zenttric, Gens que dir i Versos trencats en el Concert de Benvinguda a la UA

conciertobienvenida11

Alacant, 27 de setembre de 2011

El pròxim 6 d'octubre, la Universitat d'Alacant celebrarà el Concert de Benvinguda, en col·laboració amb els 40 Principals, que tindrà lloc a partir de les 22.00 hores en la sala The One, a Sant Vicent del Raspeig. Com a cap de cartell actuarà el grup d'indie rock, provinent de Biscaia, Zenttric. Li acompanyaran les bandes Versos Trencats, de Sant Vicent del Raspeig, seleccionada en el certamen de música del Toca, toca organitzat per la UA en col·laboració amb els 40 Principals, i el grup valencià de pop Gens que dir.

Zenttric es va formar en el Nadal de 2005, quan Mikel i Javi van començar a assajar i a compondre cançons, sempre amb lletres en castellà. Després van arribar Gutxi i Iñigo, van penjar les seues maquetes en MySpace. %u201CMySpace va ser molt important perquè ens conegueren fóra de Bilbao i per a cuidar el col·lectiu d'amics. Anàvem a tocar a Madrid o a Barcelona i ens coneixien, cantaven els temes. Així vam ser creixent%u201D. El primer àlbum de Zenttric és a punt. Són cançons fresques, sorprenents i alegres. Enèrgiques i diferents. Com Només vull ballar.

Gens Que Dir és un grup valencià format en el 2008 per cinc xavals que no superen els 22 anys d'edat i que, malgrat la seua joventut, defineixen la música %u201Ccom la major icona i entreteniment en les nostres vides%u201D.
Energia en el musical, amb melodies i lletres molt cuidades que fan al·lusió a l'amor i desamor, són les característiques d'aquest grup. "Som com cinc germans on privatitza l'enrenou i l'entusiasme per la música", assenyala la banda. Una família paral·lela a la pròpia amb un mateix objectiu: evolucionar i madurar en la música. I gaudir tot el possible.

En el seu primer any van aconseguir ser semifinalistes del concurs Sona La Dipu (Comunitat Valenciana) on van compartir escenari amb Melocos i Xarop de bastó. També han sigut els encarregats de telonear a Despisteu-vos. Van ser triats per a posar música i veu a un anunci que va sonar en les principals emissores de radi com 40 principals, Europa FM, kiss FM o Cadena 100 al costat d'un anunci publicitari en Canal 9.

La banda Versos Trencats naix a Sant Vicent de Raspeig. Són un grup de tres amics que decideixen ajuntar-se per a compartir aficions. Després de compondre diverses cançons coneixen a Rodrigo, que va començar amb la guitarra i que, més tard, passaria a tocar el baix. A poc a poc, i quasi sense voler, comencen en el món de la música de manera més professional, %u201Ca costa del que pot passar, sense deixar de ser un hobby%u201D, comenten els integrants.

Recollida d'invitacions en la sala Aifos de la UA

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464