Saltar apartados

La Fundació Banesto i l'Observatori d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant ensenyaran a les PIMES l'ús de les xarxes socials per a millorar els seus negocis

Alacant, 7 de setembre de 2011

Dirigit a empresaris, emprenedors i comerciants, el taller %u201CXarxes Socials i Web 2.0: com vendre més i millor%u201D, tindrà lloc el 15 de setembre en la Facultat d'Econòmiques

¿Com puc augmentar les vendes de forma ràpida, barata i establint un canal de comunicació directe amb els clients? ¿Com traure el màxim partit a Internet i millorar la gestió de la reputació d'una empresa o negoci? ¿Quins són les claus per a gestionar eficaçment una comunitat d'usuaris/ clients? Aquestes són algunes de les qüestions que preocupen a empresaris, comerciants i emprenedors, ja que ara més que mai és fonamental explotar les noves formes de comunicació en Internet, ser més competitius i estar a l'avantguarda en l'entorn web 2.0. Per aqueix motiu, la Fundació Banesto i l'Observatori Universitari d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant conviden als emprenedors i empresaris d'Alacant a participar en el taller %u201CXarxes Socials i Web 2.0: com vendre més i millor.

En el taller, que tindrà lloc el pròxim 15 de setembre en la Facultat de Ciències Econòmiques de la Universitat d'Alacant, s'aportarà informació útil als empresaris perquè puguen beneficiar-se de totes les opcions que ofereix l'entorn de les xarxes socials tan populars com Facebook, Twitter o Delicious, etc. Es tracta d'una jornada de caràcter pràctic, amb un espai de taller i coaching personalitzat, per a la promoció de la dinamització i gestió de les xarxes socials i plataformes 2.0, que compta amb la col·laboració de Movistar. L'acte s'inaugurarà a les 9 del matí amb la participació del vicerector d'Alumnat José Vicente Cabezuelo i un representant de la Fundació Banesto.

Aquest reeixit format ha sigut desenvolupat amb la participació de Cink Shaking Business, empresa referent en la dinamització i gestió de xarxes socials. Sergio Cortés, Director General de Cink, desgranarà les claus i nous reptes de la Web 2.0 per a les pimes espanyoles, aportant dades concretes sobre el seu ús i implantació a la Comunitat Valenciana.

Gràcies a Internet s'obri un ampli ventall d'oportunitats que qualsevol organització o negoci que vulga ser competitiu ha d'assumir i intentar explotar. Les xarxes socials es converteixen en valuosos canals de comunicació que permeten promocionar-se de la forma més àgil, barata i eficaç en Internet.

L'acte es realitza en el marc de la iniciativa www.emprendedoresenred.org i compta amb el suport del canal de televisió per Internet Emprendedorestv.com, una plataforma impulsada per la Fundació Banesto, que s'ha convertit en el portal audiovisual de referència en temes relacionats amb l'activitat d'emprenedors i empresaris, i tots els processos d'innovació i internacionalització per a accedir a nous mercats.

Inscripció en el taller a través de la web:

http://emprendedoresenred.org/talleralicante

Tema: %u201CXarxes Socials i Web 2.0: com vendre més i millor%u201D.

Lloc: Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la

Universitat d'Alacant. Saló de Graus.

Campus de Sant Vicent del Raspeig S/N

CP.: 03690 Alacant

Data: Dijous, 15 de setembre de 2011

Hora: 9.00 %u2013 14.00 hores.

La Fundació Banesto

La Fundació Banesto és una entitat sense ànim de lucre que el seu objectiu és promoure la creació d'ocupació mitjançant el foment de l'esperit emprenedor, la innovació i l'adopció de noves tecnologies en les xicotetes i mitges empreses. L'entitat també lidera diversos projectes de protecció mediambiental i de desenvolupament del turisme solidari i sostenible. Les activitats de la Fundació es duen a terme a través d'una plataforma multicanal que compta amb el suport de diverses institucions públiques i privades. Entre moltes altres iniciatives, ha desenvolupat Emprendedorestv.com, el canal de televisió per Internet dedicat a l'emprenedor que constitueix un referent en universitats i escoles de negocis, Yuzz.org, el primer viver de talent jove amb idees de base tecnològica, o el projecte Global Business Trip per a la implantació d'empreses espanyoles a Estats Units.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464