Saltar apartados

La Universitat d'Alacant s'estrena en Google Maps & Street View Colection

 

GoogleView

Alacant, 7 de setembre de 2012

Coincidint amb el llançament mundial de la nova galeria virtual

La Universitat d'Alacant forma part de la col·lecció d'universitats i campus universitaris del món que es poden visitar a través de Google Maps & Street View Special Collections. La Street View és una funció disponible en Google Maps, Google Earth i Google Maps per a mòbils que permet als usuaris explorar el món a través d'imatges de 360 graus a peu de carrer.

El llançament mundial d'aquesta nova galeria virtual va tenir lloc ahir, dia 6 de setembre, a les 21 hores (hora espanyola), amb imatges d'universitats dels Estats Units, Canadà, Brasil, França, Anglaterra, Holanda, Israel, Japó, Taiwan i Espanya.

Aquest nou servei de Google permetrà que milions d'usuaris de tot el món coneguen de primera mà, còmodament des d'un ordinador, els principals campus internacionals.

A la Universitat d'Alacant, el rodatge fotogràfic es va fer el passat mes de març amb el Trike Street View, un tricicle equipat amb càmeres Street View, que es va desplaçar fins al campus universitari de Sant Vicent per captar cadascun dels seus racons.

La Universitat d'Alacant es mostra molt satisfeta de la col·laboració amb aquest projecte d'accés absolutament lliure, que permetrà donar a conèixer i constatar el seu esplèndid campus amb les seues modernes instal·lacions, així com el seu magnífic disseny i la seua racional concepció arquitectònica.

El propòsit final del projecte és, segons fonts de Google, permetre a tots els usuaris explorar el món sencer mitjançant les imatges Street View.

Per a més informació sobre la col·lecció i els seus continguts:

http://googleblog.blogspot.com/

http://googlelatlong.blogspot.com/

Més informació: press@google.com

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464