Saltar apartados

La UA signa un conveni amb Cece-Alacant

Signa_conveni_Cece_Alacant

Alacant, 12 de setembre de 2012

La Universitat d'Alacant i l'Associació de Centres d'Ensenyament i Formació, CECE-Alacant, han signat aquest matí un conveni marque amb el qual objectiu de fomentar la col·laboració entre les dues entitats mitjançant la promoció de seminaris i cursos i investigacions d'interès per a l'Associació. Així mateix, aquest acord senta les bases de futurs convenis amb les diferents facultats, departaments i centres universitaris per a la realització de pràctiques externes d'estudiants i egressats de les diferents titulacions de la Universitat d'Alacant. En la signatura, que ha tingut lloc en el despatx del Rector, han estat presents el president de l'esmentada Associació, Rafael Araujo i el secretari general de la mateixa, Miguel Ángel Latorre i, per part de la UA, el seu rector, Manuel Palomar, la secretària general, Aránzazu Calçada i el sotssecretari general, Salvador Palazón.

L'Associació Empresarial de Centres d'Ensenyament i Formació d'Alacant, formada per la major part d'empreses privades d'ensenyament no universitari reglada i no reglada amb seu en la província d'Alacant, està integrada en la Confederació Espanyola de Centres d'Ensenyament (CECE) pel que és coneguda com CECE-Alacant. Aquesta associació té entre les seues principals finalitats promoure la formació professional i cultural dels seus associats, així com desenvolupar lleres de cooperació i ajuda mútua entre els mateixos i amb altres entitats amb l'objecte d'afavorir una millora en la qualitat dels serveis educatius que presten. Precisament, en la consecució d'aquest últim objectiu es pot entendre el conveni marcat signat avui amb la Universitat d'Alacant.

Signa_conveni_Cece_Alacant2

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464