Seminari Salut, Dones i Gènere


 


Calendari
Dimarts 26 setembre de 2017
ELS PROCESSOS DE DESHUMANITZACIÓ DE LES DONES. Lydia Delicat Moratalla. Geògrafa Doctora en Estudis de Gènere. Institut Universitari de Recerca d'Estudis de Gènere. Universitat d'Alacant.

Galeria de fotos


Dimarts 17 octubre de 2017
MENT SANA EN COS SA (Mens sana in corpore sano). Alexandra Roche, Professora de Pilates.

Galeria de fotos


Dimarts 28 novembre de 2017
CAP A UNA REGULACIÓ DE LA GESTACIÓ SUBROGADA COM A TÈCNICA DE REPRODUCCIÓ ASSISTIDA. Antonio José Vila-Cor Vázquez, Plataforma "Són els nostres fills" per a accedir a la paternitat mitjançant Gestació Subrogada.

Dimarts 23 gener de 2018
LES DONES I LA PREHISTÒRIA: MITES, ESTEREOTIPS I DISCURSOS. Margarita Sánchez Romero, Professora Titular de Prehistòria de la Universitat de Granada.
Galeria de fotos

 

Dimarts 20 febrer de 2018
EL COS-FÀBRICA. BIOECONOMIA, MERCATS TRANSNACIONALS I "GESTACIÓ SUBROGADA". María José Guerra Palmero,Institut Universitari d'Estudis de les Dones de la Universitat de la Llacuna.

Galería de fotos

 

Dimarts 20 març de 2018
CIUTATS MÉS INCLUSIVES. LA PERSPECTIVA DE GÈNERE EN LA MOBILITAT URBANA. Inés Novella, Arquitecta-Urbanista, i investigadora de la Càtedra UNESCO de Polítiques de Gènere de Ciència, Tecnologia i Innovació.

Galería de fotos


Dimarts 24 abril de 2018
CIUTATS SEGURES. L'ESPAI PÚBLIC DES DE LA PERSPECTIVA DE GÈNERE. Inés Novella, Arquitecta-Urbanista, i investigadora de la Càtedra UNESCO de Polítiques de Gènere de Ciència, Tecnologia i Innovació. Conferència precedida d'una Marxa Exploratòria pel Casc Antic (23 abril).

Galeria de fotos


Dimarts 15 maig de 2018
LA PERPECTIVA DE GÈNERE EN ELS HABITATGES I ELS BARRIS. BASE PER A la SALUT PÚBLICA. Inés Novella, Arquitecta-Urbanista, i investigadora de la Càtedra UNESCO de Polítiques de Gènere de Ciència, Tecnologia i Innovació.

Galeria de fotos

 

Dimarts 5 juny de 2018
LA INVISIBILITAT DE LA DISFUNCIÓ SEXUAL FEMENINA. REPTES PER A la SANITAT ACTUAL. Ana Peiró, Unitat Farma Clínica, Unitat del Dolor, Departament de Salut Alacant - Hospital General.

Galería de fotos


Horari

Les sessions tindran lloc a les 19:00 h.

Lloc
Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

Coordina
Mª Teresa Ruiz Cantero, Catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública, Coordinadora del Grup de Recerca de Salut Pública de la Universitat d'Alacant i integrant del IUIEG.

Organitza
Aula de la Salut, Seu Universitària Ciutat d'Alacant.