APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT "A RATLLA" Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant   Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant
Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant

APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT "A RATLLA"

 

Inscripció completa

 

Justificació

L'ansietat i l'estrès semblen ser els mals del nostre temps: les pressions del dia a dia, la sobrecàrrega de treball -o la falta d'ell-, les dificultats econòmiques, els processos de malaltia, l'estil de vida, les expectatives sobre el benestar i la felicitat...tot sembla abocar-nos sense eixida a una espiral d'ansietat i malestar físic i emocional.

No obstant açò, no tot l'estrès és nociu i l'ansietat té clares funcions adaptatives i de manteniment de la nostra supervivència. D'açò es dedueix que les solucions efectives enfront de l'ansietat van més en la línia d'aprendre a tolerar-la més que a intentar evitar-la costi el que costi. Açò últim, a més d'acabar sent ineficaç, altera considerablement la nostra vida quotidiana; donant pas, en moltes ocasions, a quadres d'ansietat patològica: crisi d'ansietat, trastorn de pànic o angoixa, ansietat generalitzada, agorafòbia…

Però podem ser optimistes: la Psicologia ens ofereix una sèrie de tècniques senzilles i de provada eficàcia per a, no solament adquirir l'habilitat de tolerar l'ansietat, sinó també aprendre d'ella i saber mantenir-la “a ratlla” per a evitar els seus efectes perjudicials en la nostra vida i les nostres relacions.

 

Objectius

 

Destinataris

Població adulta en general, joves.

 

Dates i Horari

 

Lloc

Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

 

Docent

Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant – Hospital General.

 

Coordina
Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General.

 

Organitza
Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 

Galeria