CÒMIC I SALUT Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant   Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant
Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant

CÒMIC I SALUT

             Fullet del Taller Còmic i Salut 2018

 

Inscripció gratuïta punxant l'enllaç adjunt
(Caldrà especificar en el formulari d'inscripció el nom del nét/a i la seua edat, que no podrà ser menor de 6 anys).

 

Descripció de l'activitat

El present curs té com a intenció iniciar a l'alumnat en l'art del còmic, ensenyant així les múltiples facetes que té i que no solament es basen en l'humor, màniga o superherois, sinó que és molt més, sense desmerèixer als gèneres citats. Es tractaran els principals temes a l'hora de realitzar un còmic, així com la seua estructura, treballat sobre cada apartat: onomatopeies, vinyetes, plànols, narrativa,…

L'alumne desenvoluparà la seua pròpia obra (tira còmica) mitjançant els exercicis i estudis de cada tema, treballant en el seu propi estil i creativitat, aconseguint així una forma d'expressió amb aquest mitjà. Amb els treballs realitzats durant el curs, es podrà fer una exposició i editar un petit còmic.

Estarà enfocat en el tema de la salut i l'alimentació i el treball en equip per parelles d'avi/a i nét/a, adquirint també de manera didàctica i divertida hàbits alimentosos i reforçant la relació entre aquestes dues generacions.

Cada dia el còmic està tenint més visibilitat en la nostra societat. Cada vegada són més els adults que lligen còmics, no solament els xiquets, que troben en aquest mitjà una forma d'expressió i diversió, i que pot arribar a ser una professió per a molts d'ells. Moltes sèries de televisió i pel·lícules estan basades en còmics clàssics, i són cada vegada més les jornades i esdeveniments dedicats al còmic en el nostre país, sense oblidar el premi nacional que atorga el Govern cada any.

Aquest curs estarà impartit per un professional amb experiència en el sector, Ulises Ponce López, actual secretari de l'Associació d'Autors de còmic d'Espanya, que exerceix com a editor de Sugoi Edicions i ha treballat realitzant tires còmiques per a diferents revistes i diaris d'Espanya els últims deu anys. Un dels seus últims treballs destacats en la creació d'historietes per a Angry Birds.

 

Calendari

12/09/2018 18:00 – 20:00 h. Galeria
17/09/2018 18:00 – 20:00 h. Galeria
19/09/2018 18:00 – 20:00 h. Galeria
26/09/2018 18:00 – 20:00 h. Galeria

 

Lloc

Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

 

Docent

Ulises Ponce López, actual secretari de l'Associació d'Autors de còmic d'Espanya.

 

Coordina

Adela Alonso Gallegos i Virginia Carrión.

 

Organitza

Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Aula de còmic de la UA.