VOLENT-ME MÉS I MILLOR: QUÈ ÉS ESO DE L'AUTOESTIMA? Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant   Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant
Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant

VOLENT-ME MÉS I MILLOR: QUÈ ÉS ESO DE L'AUTOESTIMA?

 

 

L'autoestima és un dels conceptes del camp de la psicologia que més s'ha popularitzat, donant lloc a nombrosos llibres dels anomenats d'autoajuda -amb freqüència d'entorns socioculturals molt diferents al nostre- que han desvirtuat en certa mesura el terme, presentant-ho com a causa pràcticament de tots els problemes personals, en les relacions socials, conflictes en el treball, fracassos en diverses àrees, etc.

No obstant açò, la baixa autoestima pot ser en part causa i en part conseqüència de problemes i maneres d'enfocar la vida. L'educació, les relacions que vam establir des de xicotets amb persones significatives (família, sers estimats) i les adaptacions que han patit, les experiències que hem viscut, etc. conformen la nostra autoestima. No obstant açò, és alguna cosa que podem canviar: el que hem après de forma errònia, podem "reaprendre-ho" per a aconseguir sentir-nos a gust i en pau amb nosaltres mateixos. En aquest sentit, l'autoestima, entesa com a acceptació de la nostra pròpia vulnerabilitat personal, pot convertir-se en element fonamental per a transformar les nostres vides, desenvolupar una saludable connexió amb els altres i conquistar una vida plena.

 

Objectius

 

Destinataris

 

Sessions online i en directe (Els enllaços de les sessions es publicaran els dies que corresponguen).

 

Docent

Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant – Hospital General.

 

Coordina
Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General.

 

Organitza

Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).