Aula de Salut

 

 

A l'Aula de Salut reprenem l'activitat amb una oferta de Tallers de Salut online que ens ajudaran a mantenir-nos saludables en aquests difícils moments de pandèmia i confinament. 


TALLERS DE SALUT (ONLINE)

 

Vols rebre informació dels nostres tallers per whatsapp o correu electrònic?
Apunta't en el següent formulari.

 

Vols donar la teua opinió sobre els tallers de salut? Contesta aquest qüestionari

 

EXERCICI FÍSIC PER A TOTS (ONLINE) - ADELA ALONSO GALLEGOS

ALIMENTACIÓ SALUDABLE

 

Reproducir

 

Es tracta d'un Projecte obert a la societat on la salut es posa en valor i que pretén ser un espai de divulgació, reflexió i participatiu, a través d'una informació objectiva i veraç, orientada a promoure estils de vida saludables, prevenir la malaltia i recolzar a pacients crònics en la cura de la seua pròpia salut.

Participaren experts en diferents temes relacionats amb la salut i la qualitat de vida; aportant el seu coneixement, experiència i el rigor tan necessaris en temes de tant calat i repercussió social com els quals s'aniran abordant al llarg de tot el cicle que s'anirà desenvolupant durant el curs acadèmic. Així mateix, el nostre objectiu també,  és que participen Associacions de Pacients, Societats Científiques i Col·legis Professionals.

Hi haurà una Guia de l'Aula on s'especificaren tots els temes que es van a anar plantejant, així com la dates previstes. D'altra banda, i aprofitant simbòlicament els Dies Mundials relacionats amb la Salut s'anirà posant la informació pertinent sobre aquest tema.

És important assenyalar que la col·laboració de les Institucions Sanitàries, els diferents Departaments de Salut i la coordinació i implicació de la Facultat de Ciències de la Salut, així com d'altres Facultats de la pròpia Universitat és clau per a poder desenvolupar aquest projecte.