EXISTEIXEN DIFERÈNCIES GENERACIONALS I PER GÈNERE EN EL TREBALL I LA JUBILACIÓ? Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant   Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant
Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant

EXISTEIXEN DIFERÈNCIES GENERACIONALS I PER GÈNERE EN EL TREBALL I LA JUBILACIÓ?

 

Data
Dimecres 15 de maig de 2019, a les 18:30 h.


Ponent
Vanessa Zorrilla Muñoz

Doctora en Enginyeria Mecànica per la Universitat d'Extremadura (2012) i Doctora en Anàlisi i Avaluació de Processos Polítics i Socials per la Universitat Carlos III de Madrid (2017). Màster en Seguretat i Salut Laboral (2010), Master in Business Administration (2008), Especialització de Postgrau en Prevenció de Riscos Laborals: Seguretat, Higiene, Ergonomia i Psicosociologia (2003), Tècnic en Gestió de RRHH (2006), Auditora de diversos Sistemes de Gestió (2000-2008) i Enginyera Tècnica en Electrònica Industrial (2000). Forma part de l'equip científic de l'Institut Universitari d'Estudis de Gènere (IEG) de la Universitat Complutense de Madrid. Investigadora del programa S2015/HUM-3367 “Envelliment Actiu, Qualitat de Vida i Gènere” ENCAGE-CM.

Coordina
Carmen Vives Cases. Vicedegana de Recerca, Postgrau i Internacionalització de la Facultat de Ciències de la Salut. Catedràtica de Salut Pública del Departament Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència de la Universitat d'Alacant.

 

Lloc
Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.


Organitza
Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

Galeria


Més informació
Ponència "Existeixen diferències generacionals i per gènere en el treball i la jubilació"