PROMOCIÓ DE LA SALUT EN EL CLIMATERI I MENOPAUSA Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant   Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant
Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant

PROMOCIÓ DE LA SALUT EN EL CLIMATERI I MENOPAUSA

 

Data
Dijous 6 de juny de 2019, a les 18:30 h.


Ponents
Aurora Rives Martínez i Ana I. Gutiérrez Hervás.

Aurora Rives Martínez. Psicòloga General Sanitària. Llicenciada per la Universitat Miguel Hernández, i Màster en Psicologia General Sanitària i Màster en Avanços en Recerca i Tractaments de Psicopatología i Salut, per la Universitat de València. És professora en el Departament de Psicologia de la Salut en l'àrea de Psicobiología de la Universitat Miguel Hernández. Imparteix docència en els graus de Psicologia i Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport.

Ana I. Gutiérrez Hervás. Dietista-Nutricionista clínica. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i Màster en Nutrició Clínica i Comunitària per la Universitat d'Alacant. Doctora en Nutrició per la Universitat Miguel Hernández. Docent en la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d'Alacant en la categoria de Professora Associada, on imparteix docència en Nutrició i tutoritza Treballs de finalització de Grau. Investigadora d'aquesta universitat, autora d'articles originals i de revisió publicats en revistes indexades en JCR i ha participat en diversos congressos nacionals i internacionals.

Desenvolupament

Bloc 1


Bloc 2


Bloc 3

 

Coordina
Carmen Vives Cases. Vicedegana de Recerca, Postgrau i Internacionalització de la Facultat de Ciències de la Salut. Catedràtica de Salut Pública del Departament Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència de la Universitat d'Alacant.

 

Lloc
Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.


Organitza
Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.