SEMINARI SALUT, DONES I GÈNERE 2019-2020 Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant   Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant
Aula de Salut - Seu Universitària Ciutat d'Alacant

SEMINARI SALUT, DONES I GÈNERE 2019-2020

 

Calendari

Dimecres 30 d'octubre de 2019
MALALTIES REUMÁTICAS: MÉS FREQÜENTS AMB L'EDAT EN LA DONA? Paloma Vetla. Hospital General d'Alacant.
Resum: L'edat comporta canvis en l'organisme. Mantenir uns hàbits de vida saludables ajuda a evitar o retardar  el seu desenvolupament. És important diferenciar aquestes manifestacions pròpies de l'edat, de les malalties reumáticas que apareixen en la dona adulta, i  el diagnòstic de la qual i tractament precoç són essencials per a aconseguir el seu control.

  Galería de fotos


Dimecres 20 de novembre de 2019, a les 18:00 h.
II MOSTRA INTINERANTE DE CINEMA I SALUT GLOBAL. Projecció del documental “Woman” (2019). Organitza: Red Sanitaria Solidaria Alicante.


Dilluns 25 de novembre de 2019
CÀNCER DE MAMA, PUC FER ALGUNA COSA PER A PREVENIR-HO?... I SI JA HO TINC, QUÈ FAIG? Silvia Delgado García. Hospital General d'Alacant.
Resum: Avui dia tots coneixem a algú que ha tingut un càncer de mama. Parlarem d'un problema de salut cada vegada prevalente en la nostra societat... Explicarem els factors de risc que té i si podem fer alguna cosa. Per descomptat,explicarem en què consisteix aquesta malaltia i les diferents formes de cura.

Dijous 12 de desembre de 2019
CAMINANT DE LA MÀ DE LA MENOPAUSA. Silvia Delgado García. Hospital General d'Alacant.
Resum: Intentarem explicar en què consisteix aquesta etapa de la vida que totes les dones tenim, per a entendre-la millor i estar preparades per a la mateixa. Parlarem dels símptomes i si podem fer alguna cosa per a disminuir els possibles problemes que puguen sorgir.

 

 

 

Dimarts 21 de gener de 2020
L'ESPAI DE LES INVESTIGACIONS SOBRE GÈNERE EN LA HISTÒRIA DE LA CIÈNCIA. Rosa Ballester. 

Dijous 27 de febrer de 2020
QUE NO ENS ENGANYEN. ESTRATÈGIES DE LA PUBLICITAT D'ALIMENTS DIRIGITS A cura de la SALUT DE LES DONES. José Miguel Mulet.


Dijous 26 de març de 2020
ESTILS DE VIDA SALUDABLES, PER A TOTES I TOTS?: BARRERES DE GÈNERE EN L'ACCÉS I ÚS D'ESTRATÈGIES DE PROMOCIÓ DE SALUT. Ángel Gash. Universitat de Saragossa.

Dijous 28 de maig de 2020
QUÈ, COM I PER QUÈ ALGUNS EQUIPS D'ATENCIÓ PRIMÀRIA DE SALUT RESPONEN MILLOR A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE A ESPANYA? Isabel Goicolea. Universitat d'Umëa (Suècia).

 

Horari

Les sessions tindran lloc a les 18:30 h., excepte el dia 20 de novembre que tindrà lloc a les 18:00 h.

 

Lloc

Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

 

Coordina

Carmen Vives Cases. Vicedegana de Recerca, Postgrau i Internacionalització de la Facultat de Ciències de la Salut. Catedràtica de Salut Pública del Departament Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència de la Universitat d'Alacant.

 

Organitza

Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.