Saltar apartados

Presentació curs 2018-19

 

Benvolguda alumna,

Benvolgut alumne,

Acabeu d’ingressar a la Universitat d’Alacant, un espai que és molt més que un campus. En poc temps us adonareu que es tracta del lloc en què, a partir d’ara, es forjaran moltes de les grans experiències que marcaran les vostres vides. L’etapa universitària és l’inici de l’edat adulta. Per a moltes i molts de vosaltres, triar carrera universitària és una de les primeres grans decisions que heu hagut de prendre. Sapieu que per a la Universitat d’Alacant és un honor i, sobretot, un repte acompanyar-vos en aquesta marxa.

Vora de 6.000 de vosaltres us estreneu aquest curs en una carrera universitària. Al voltant de dos centenars, a més, ho feu en els nous graus de Gastronomia i Arts Culinàries, Màrqueting i Relacions Internacionals i, un grup de Mestre d’Educació Infantil, per primera vegada al Campus d’Alcoi. Aquest ha sigut un any de grans èxits per a la Universitat d’Alacant perquè hem aconseguit fer front a demandes socials d’una gran importància que es dilataven en el temps per motius extraacadèmics. Ens sentim orgullosos d’això i us garantim el nostre compromís per seguir en aquesta línia.

Per a mostrar-vos i demostrar-vos l’excel·lent elecció d’universitat que heu fet, hem preparat, un any més, un complet programa d’activitats per a posar tots els nostres serveis a la vostra disposició. Us convidem a acostar-vos a viure tota aquesta oferta i a conèixer-la en primera persona en els baixos de la Biblioteca General i els voltants de la plaça de la Igualtat. Us anime a viure la vida universitària i a aprofitar-la en totes les facetes d’aquesta, que gaudiu de la programació cultural, participeu en les activitats esportives i, per descomptat, us anime que us interesseu i aprofiteu l’oportunitat que us brinda la infinita oferta de formació complementària en llengües o a través de congressos, jornades i seminaris que s’organitzen al llarg del curs, tant dins com fora de les vostres àrees d’estudi. Us assegure que pot ser un complement ideal i imprescindible als vostres estudis reglats, amb altres visions, altres persones expertes, professionals externs, referents internacionals.

La Universitat d’Alacant aposta per una formació integral basada en les intel·ligències i els coneixements múltiples, en els idiomes i la mobilitat. No dubteu a impregnar-vos i indagar en el coneixement, en aprehendre’l amb intensitat. Som una universitat pensada per a formar persones que somien i treballen per un futur millor que hem de començar a construir ja.

Sigueu benvingudes i benvinguts!

 

Benvinguda a la UA. Curs 2018-19


Universitat d'Alacant
Unitat de Relacions Institucionals
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3575

Fax: (+34) 96 590 9740

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464