Saltar apartados

Presentació curs 2019-20

 

Benvolguda alumna,

Benvolgut alumne,

Triar carrera universitària és una de les primeres grans decisions que heu hagut de prendre en la vostra vida. Gran part del vostre futur professional, però també personal, tindrà la Universitat com a punt de partida. Us donem l’enhorabona per haver aconseguit arribar fins ací i us agraïm la confiança dipositada en la nostra institució per a aquesta difícil tasca que és aprendre. El nostre lema d’aquest any, en què celebrem el nostre quaranta aniversari, ha sigut precisament aquest: quaranta anys ensenyant a pensar a generacions i generacions de professionals que exerceixen la seua labor en entorns pròxims i llunyans. Perquè, efectivament, volem un futur millor i ens agradaria ensenyar-vos a pensar com fer-ho. Sapieu que per a la Universitat d’Alacant és un honor i, sobretot, un repte acompanyar-vos en aquest camí.

Per a mostrar-vos i demostrar-vos l’excel·lent elecció d’universitat que heu fet, hem preparat, un any més, un complet programa d’activitats per a posar tots els nostres serveis a la vostra disposició. Us convidem a acostar-vos a viure tota aquesta oferta i a conèixer-la en primera persona en els baixos de la Biblioteca General i voltants de la plaça de la Igualtat.

Us encoratge a viure la vida universitària i a aprofitar-la en totes les seues facetes gaudint de la programació cultural, participant en les activitats esportives i, per descomptat, us anime a interessar-vos i a aprofitar l’oportunitat que us ofereix la infinita oferta de formació complementària en llengües o a través de congressos, jornades i seminaris que s’organitzen al llarg del curs, tant dins com fora de les vostres àrees d’estudi. Us assegure que pot ser un complement ideal i imprescindible per als vostres estudis reglats, amb altres visions, altres persones expertes, professionals externs, referents internacionals.

La Universitat d’Alacant aposta per una formació integral basada en les intel·ligències i els coneixements múltiples, en els idiomes i la mobilitat. No dubteu a impregnar-vos i a indagar en el coneixement, a aprehendre’l amb intensitat. Som una Universitat pensada per a formar persones que somien i treballen per un futur millor que ja hem de començar a construir.

Sigueu benvingudes i benvinguts!

Benvinguda a la UA. Curs 2019-20


Universitat d'Alacant
Unitat de Relacions Institucionals
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3575

Fax: (+34) 96 590 9740

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464