Saltar apartados

Presentació

 

Benvolguda alumna,

Benvolgut alumne,

Fa pocs dies que heu ingressat com a membres de ple dret en la nostra comunitat universitària. Moltes i molts de vosaltres -prop de 6.000- ho feu per primera vegada com a estudiants de grau. Per a donar-vos la benvinguda i ajudar-vos a trobar el vostre lloc en la nostra institució i mostrar-vos les possibilitats infinites que us ofereix el vostre ingrés en la Universitat d'Alacant, hem organitzat un complet programa d'activitats amb les quals, a més, volem posar tots els nostres serveis a la vostra disposició. Un curs més, podeu acostar-vos a viure tota aquesta oferta i a conèixer-la en primera persona en els baixos de la Biblioteca General i els voltants de la plaça de la Igualtat.

Comença una etapa de la vostra vida que marcarà en gran manera el vostre futur personal i professional. Encara que, en qualitat de rector em correspon donar-vos la benvinguda en nom de tota la comunitat universitària, jo també vaig passar fa ja uns anys per aquesta etapa que viviu en aquests dies. I, he de reconèixer-vos, que són moments que perduren en les retines i el pensament d'una manera molt especial.

Són anys en què adquirim coneixements i habilitats imprescindibles; també en què es forgen amistats i referents que, amb el pas dels anys, sabreu reconèixer com a imprescindibles. Des d'ací i com a rector vostre, us anime a viure la vida universitària i a aprofitar-la en totes les seues facetes. Us convide a gaudir de la programació cultural i a saber veure-hi noves maneres d'alimentar la ment, d'adquirir altres visions del món i conrear un esperit crític i reflexiu. També, a participar en les activitats esportives en un campus que ofereix la major de les ofertes en pràcticament totes les disciplines esportives i a fer-ho tant com a complement de salut per a una ment i un cos en forma, com des d'un punt de vista més competitiu i amb els valors que hi són intrínsecs com el sacrifici, l'afany de superació i el treball en equip. I, per descomptat, us anime que us interesseu i aprofiteu l'oportunitat que us brinda la infinita oferta de congressos, jornades i seminaris que s'organitzen al llarg del curs, tant dins com fora de les vostres àrees d'estudi, perquè suposen un complement ideal i imprescindible als vostres estudis reglats, amb altres visions, altres persones expertes, professionals externs, referents internacionals.

La Universitat d'Alacant aposta per una formació integral basada en les intel·ligències i els coneixements múltiples, en els idiomes i la mobilitat. No dubteu a impregnar-vos i indagar en el coneixement, en aprehendre’l amb intensitat. Som una de les universitats espanyoles amb més presència i creixement en els rànquings de prestigi nacional i internacional i tot això és degut a la capacitat del nostre personal docent i investigador, a la vocació de servei del nostre personal i a la nostra creença en la formació superior pública i de qualitat. Som una universitat que obri les fronteres i s'esforça a trencar barreres de qualsevol tipus. Som una universitat pensada per al futur, un futur que està en les vostres mans.

Sigueu benvingudes i benvinguts!

 

Benvinguda a la UA. Curs 2017-18


Universitat d'Alacant
Unitat de Relacions Institucionals
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3575

Fax: (+34) 96 590 9740

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464