Centre de Suport a l'Estudiant

Estudiants voluntaris de la Universitat d'Alacant

  Facebook Centro de Apoyo al Estudiante   Twitter Centro de Apoyo al Estudiante   Instagram Centro de Apoyo al Estudiante

Discapacitat i NESE

Accés a mesures de suport personalitzades per a garantir la participació plena de l'alumnat amb discapacitat en l'àmbit universitari.

Atenció psicològica

Assessorament per psicòlegs que contribueix a millorar el teu desenvolupament personal i t'ajuden a aconseguir els teus objectius acadèmics.

Assumptes socials

Informació, Assessorament i Recursos proporcionat per Treballadores Socials.

 

Adaptacions curriculars

Coneix el procediment d'adaptació curricular i els ajustos raonables que faciliten l'aprenentatge i la promoció de l'alumnat en la diversitat.

 

La XVII Trobada dels Serveis Psicològics i Psicopedagògics Universitaris se celebrarà en línia els pròxims 15 i 16 d'abril de 2021. Organitzat pel *SAP de la Universitat de Cadis, reuneix professionals dels serveis d'atenció psicològica i psicopedagògica universitaris per a intercanviar bones pràctiques en un format en línia per primera vegada, per aquest any tan atípic. Es pot presentar propostes de comunicacions orals i pòsters fins al dia 22 de març.

Informació sobre jornades, cursos, conferències... Congressos
15/02/2021

Beques i ajudes per a estudiants universitaris de la Comunitat Valenciana, i així afavorir la competència, la igualtat d'oportunitats i l'excel·lència en el rendiment acadèmic.

El termini de presentació de sol·licituds és del 9 de febrer al 8 de març de 2021

Tramitació amb certificat electrònic:

https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/asistente/iniciartramite.html?tramite=becuni11&version=1&login=c&idioma=és&idCatGuc=PR&idProcGuc=265

09/02/2021

El pròxim 3 de febrer comença el termini de sol·licitud d'adaptacions curriculars

01/02/2021

Has de seguir aquestes recomanacions quan hages de realitzar algun examen presencials al campus.

25/01/2021