Assessorament Sexològic

Per què acudir-hi?

La sexualitat i les relacions de parella saludables són dos aspectes fonamentals per a l'equilibri emocional de tot ésser humà.

Unes relacions sexuals saludables i plaents són essencials per a aconseguir una bona qualitat de vida. Si la teua sexualitat o la teua relació de parella no et resulta gratificant, no et resignes ni ho acceptes com a inevitable. Acudeix a un especialista en sexologia i teràpia de parella.

Unió de mans d'una parella

Què tractem?

Pareja de jovenes
  • Disfunció sexual són problemes que impedeixen gaudir de manera saludable de la nostra sexualitat. Han de ser ateses com qualsevol altre problema de salut i no són gens estrany ni motiu de vergonya. Les més comunes són l'ejaculació precoç, la disfunció erèctil, els problemes relacionats amb l'orgasme, la pèrdua del desig o el vaginisme.
  • Problemes relacionats amb la identitat sexual, la disfòria de gènere, la gelosia, les dependències emocionals, les obsessions, les addiccions i els ja esmentats problemes de parella que també tenen tractament des d'aquest servei.
  • Si el teu problema no està referit en aquestes línies però està lligat a l'esfera sexual o de parella, aquest és el teu programa.

Tenen solució?

Afortunadament, en l'actualitat disposem de tractaments eficaços per a resoldre la majoria dels problemes de l'esfera sexual i de les relacions de parella, tan sols has d'animar-te a sol·licitar una cita en el CSE i et garantim totalment el respecte, la proximitat, l'anonimat i la confidencialitat.

Recursos

 

T'atendrem els dijous alterns de 17.00 a 20.00 hores. Reserva la teua cita des de la UACloud Suport Estudiants.