Adaptacions Centre de Suport a l'Estudiant (CSE)

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres centres
Logo Centre de Suport a l'Estudiant (CSE)   Centre de Suport a l'Estudiant (CSE)
Centre de Suport a l'Estudiant (CSE)

Adaptacions

Reglament d'adaptacions de la Universitat d'Alacant

Les adaptacions tenen lloc quan el context universitari, en sentit ampli, necessita ser modificat en les seues formes per a fer-lo accessible a les persones amb limitacions personals. Al cap i a la fi, l'ésser humà sempre ha modelat el seu entorn perquè siga controlable per ell. En l'Antiga Grècia, podem trobar els primers exemples d'adaptacions, ja que els ciutadans que no sabien llegir tenien a la seua disposició "lectors", persones que els llegien les lleis.

Des del Centre de Suport a l'Estudiant es valora en conjunció amb l'alumne amb discapacitat i els seus professors les adaptacions d'accés al currículum necessàries per a garantir un seguiment el més normalitzat possible de les seues classes.

Una bona part de les adaptacions que duem a terme en el CSE, actualment, té el seu mecenatge a través del Banc de Productes de Suport de la Fundació Universia. La consulta és lliure i convé visitar el lloc web per a veure la disponibilitat d'aquells productes que ens puguen servir durant els nostres estudis en la Universitat d'Alacant.

 

Tipus d'adaptacions més comunes