Curs de Foment de l'ocupació de les persones amb discapacitat Centre de Suport a l'Estudiant (CSE)

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres centres
Logo Centre de Suport a l'Estudiant (CSE)   Centre de Suport a l'Estudiant (CSE)
Centre de Suport a l'Estudiant (CSE)

Curs de Foment de l'ocupació de les persones amb discapacitat

Cartel_curso_para_el_fomento_del_emprendimientoACIME ha desenvolupat aquest curs basant-se en tres objectius fonamentals: motivar a diferents persones amb discapacitat interessades a iniciar una activitat mercantil, formar-los en els diferents aspectes relacionats amb l'inici d'aquesta activitat i seleccionar alguns casos per a facilitar-los accions de mentorización.

Així, els assistents podran acostar-se a les diferents formes jurídiques i conèixer quins són els primers passos, amb quines ajudes i incentius poden explicar, aprendran a elaborar el Pla d'empresa i s'abordarà, també el tema de la contractació de personal.

Un emprenedor amb discapacitat compartirà la seua experiència amb els assistents, que tindran l'oportunitat, a més, que un professional mentorice el seu projecte professional.

Aquest curs se celebrarà en les ciutats de Madrid, Barcelona, la Corunya, Valladolid, Toledo, Màlaga, Sevilla, Alacant i València.

Hi ha 20 places per cada curs i, a més de persones amb discapacitat, podran assistir al curs personal expert en discapacitat i ocupació. Els interessats poden apuntar-se emplenant el formulari d'inscripció que hauran d'enviar, degudament emplenat, a cursosempleo@acime.es

Dades del curs: