Curs per a PDI: Estratègies d'inclusió d'estudiants amb discapacitat en la Universitat

Des del Centre de Suport a l'Estudiant (CSE) i l'institut de Ciències de l'Educació (ICE) organitzem el curs: Estratègies d'inclusió d'estudiants amb discapacitat en la Universitat, dirigo al Personal Docent i Investigador (PDI) de la Universitat d'Alacant.

¿Per què?

Perquè l'educació és per a tots com a docent has de tenir en compte a tots els teus alumnes i alumnes, independentment de les seues capacitats. Vivim en una societat en la qual existeix diversitat, i  com a tal, professors i professores esteu en l'obligació de conèixer aqueixa diversitat i realitzar classes i materials accessibles per a tots i totes, garantint l'aprenentatge universal.

¿Quan i com?

El curs és semipresencial, estructurant-se de la següent manera:

Presencial: Dijous 28 de Maig de 9:30h a 14h (4,5 hores) Aula GB/INF4 de l'Edifici Germà Bernàcer i,

Virtual: La setmana de l'1 al 5 de Juny (5,5 hores). Durant aquesta setmana és facilitaren materials audiovisuals i un va guiar per a realitzar una sèrie d'exercicis senzills.

 

Objectius del curs

  • Conèixer els tipus de discapacitat i els seues necessitats especials.
  • Conèixer els tecnologies de suport utilitzades per persones amb discapacitat per a l'accés als continguts i els principals problemes d'accessibilitat als quals s'enfronten.
  • Aplicar els Tecnologies de la Informació i la Comunicació com a eina d'inclusió en l'aprenentatge tant presencial com a virtual.
  • Aprendre els fonaments i requisits de l'accessibilitat de documents electrònics.

¿Com inscriure'm?

Els plaus estan limitades a 20 participants. Pel que és important que realitzes la teua inscripció com més prompte millor per a no quedar-et sense plaça.

La inscripció és realitza a través de l'HISSE: indicant el codi del curs  15-0415 en el següent formulari: Formulari d'inscripció a Cursos de ICE

 

Pots trobar tota la informació sobre el curs, continguts detallats, procés de selecció etc en la pàgina del curs en la web de l'HISSE: Estratègies d'inclusió d'estudiants amb discapacitat en la Universitat

Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb l'HISSE o amb nosaltres en l'adreça de correu electrònic cae@ua.es