III Premis al voluntariat Universitari Mútua Madrilenya Centre de Suport a l'Estudiant (CSE)

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres centres
Logo Centre de Suport a l'Estudiant (CSE)   Centre de Suport a l'Estudiant (CSE)
Centre de Suport a l'Estudiant (CSE)

III Premis al voluntariat Universitari Mútua Madrilenya

Aquesta iniciativa vol reconèixer, recolzar i promoure la important labor dels joves universitaris que col·laboren en projectes de voluntariat a través d'ONG.

A aquests premis poden concórrer projectes de voluntariat duts a terme per joves d'universitats de tota Espanya, que estiguen cursant els seus estudis o que els hagen finalitzat fa menys de dos anys. Els projectes han d'estar vinculats a entitats sense ànim de lucre constituïdes com a associacions o fundacions inscrites en el registre corresponent.

La dotació econòmica dels premis ascendeix a 35.000 euros repartits de la següent manera: 10.000 euros per al primer guardonat i cinc segons premis de 5.000 euros cadascun, que rebran les entitats sense ànim de lucre beneficiàries dels projectes presentats pels voluntaris.

El termini per a la presentació de candidatures va donar començament el dia 1 de juny i finalitzarà el 31 d'octubre de 2015 a les 14:00 hores. Adjunt t'envie les bases, encara que podeu consultar l'activitat dels premis i les bases en la web www.premiosvoluntariado.com i plantejar vostres dubtes via email escrivint a premios@fundacionmutua.es o en el telèfon 91 171 82 15.

Documents: