Preguntes freqüents Centre de Suport a l'Estudiant (CSE)

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres centres
Logo Centre de Suport a l'Estudiant (CSE)   Centre de Suport a l'Estudiant (CSE)
Centre de Suport a l'Estudiant (CSE)

Preguntes freqüents

Si tens alguna pregunta sobre l'aplicació Suport Estudiants o sobre els serveis que s'hi ofereixen en ella, revisa aquesta secció de Preguntes Freqüents per a aclarir dubtes.

índex

 

Funcionament general 

Per què no he rebut l'e-mail de confirmació?

Enllaç a Webmail de la pàgina d'inici de la UATots els correus de confirmació o informatius s'envien al teu compte d'e-mail de la Universitat d'Alacant. Per tant, hauràs d'accedir al WebMail i comprovar des d'ací els correus.

Repetim: no s'envien correus a la teua adreça personal (GMail, Hotmail, etc.) sinó al teu correu de la UA (@alu.ua.es si eres estudiant o @ua.es si eres treballador).

 

Què puc fer si no hi ha dates disponibles en el calendari per a sol·licitar una cita?

Si el calendari no mostra cap data disponible per a seleccionar és a causa que totes les cites en aqueix període ja han sigut assignades a altres estudiants, per la qual cosa hauràs de tornar a entrar passats uns dies, o bé, pots enviar una consulta en línia indicant que desitges sol·licitar una cita.

 

Adaptació Curricular

Si vull sol·licitar matrícula reduïda, he de realitzar una sol·licitud d'adaptació curricular?

No. Per a poder acollir-te a aquest tipus de matrícula, a més de presentar el teu certificat de discapacitat expedit per l'òrgan competent en la Secretaria Administrativa del teu centre, hauràs de comptar amb un informe favorable emès per Centre de Suport a l'Estudiant.

Per a sol·licitar aquest informe pots demanar cita directament amb un dels nostres tècnics a través de l'aplicació "Suport Estudiants" que trobaràs dins d'UACloud.

Si no puc anar a un examen per hospitalització, he de fer una sol·licitud d'adaptació curricular?

La sol·licitud individual de canvi de data de la prova d'avaluació per impossibilitat d'assistència per causa justa com a defunció, hospitalització, etc. no són objecte d'adaptacions curriculars en no estar arreplegades en cap dels col·lectius que el Reglament d'Adaptacions Curriculars contempla.

El Reglament per a l'Avaluació dels Aprenentatges de la UA, en el seu article 10, arreplega que aquestes sol·licituds de convocatòria d'incidència per causa justa es presentaran, per escrit, a l'adreça del Departament responsable, amb antelació suficient excepte situació sobrevinguda.

El Departament amb l'alumne acordarà la modificació de la data que serà única per a tots els alumnes d'una assignatura.

En cas de falta d'acord sobre la concurrència de causa justa serà la Direcció del Centre qui resolga.

Si vull sol·licitar un canvi de grup, ¿quin procediment hauria de seguir?

Les sol·licituds de canvi de grup per superposició d'assignatures no es tramitaran pel procediment d'adaptació curricular, sinó que es resoldran directament pel centre on curses els teus estudis o pel coordinador de l'assignatura.

Si tinc algun dubte, ¿On em poden informar?

Depèn del col·lectiu al qual pertangues a l'hora de fer la sol·licitud d'adaptació curricular. A continuació te'ls enumerem de manera general, però si vols més informació, està disponible en el reglament:

 

Ajudes econòmiques d'emergència

Per a sol·licitar ajudes econòmiques d'emergència, t'aconsellem que abans visites la nostra pàgina amb tota la informació d'aquestes ajudes en https://web.ua.es/es/cae/accion-social/ayudas-economicas-de-emergencia.html. Després solament has d'entrar en UACloud, en l'aplicació Suport Estudiants, i dins d'aquesta, en el programa d'ajudes segueix els passos fins a sol·licitar la teua cita dins del calendari de cites disponibles.