Saltar apartados

Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

30/07/2019
Visita a Quito (Equador)

El director de Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo, ha viatjat a Quito (Equador), per a assistir al Primer Cim Internacional per a l'Impuls al Cooperativisme Modern, organitzat pel Ministeri d'Agricultura i Ramaderia d'Equador i en el qual participava la Universitat d'Alacant.

11/06/2019
Visita del Rector de la Universitat Peruana Cayetano Heredia

El Rector de la Universitat Peruana Cayetano Heredia, ha visitat la Universitat d'Alacant interessant-se per diferents àrees de la nostra universitat.

03/06/2019
Visita a la UA de Fernando Daniels (Casa de les Américas, Canadà)

El passat 30 de maig va tenir lloc una reunió entre Fernando Daniels, director executiu de la Casa de les Amèriques de Canadà, i el director de Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo.

23/05/2019
Visita d'Enrique Bonilla (Universitat de Lima)

Enrique Bonilla Di Tolla, director de la Carrera d'Arquitectura de la Universitat de Lima (Perú) ha visitat la Universitat d'Alacant, i ha mantingut una reunió amb el director de Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo.

12/04/2019
Visita de l'Ambaixador de Cuba

L'Ambaixador de Cuba a Espanya, Gustavo Machín, ha mantingut una reunió amb el director de Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo, després d'impartir la conferència Cuba en el context internacional actual.

02/04/2019
Visita a Lima (Perú)

El director de Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant ha realitzat una estada a Lima (Perú) durant l'última setmana del mes de març.

22/02/2019
Visita a Cuba

El director de Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo, ha visitat recentment Cuba acompanyat per Joaquín Marhuenda, director acadèmic de Projectes Institucionals de la Universitat d'Alacant.

Allí han visitat diverses universitats i han mantingut reunions amb representants del Ministeri d'Educació Superior de Cuba.

19/02/2019
Conferència de Mariano Jabonero

Mariano Jabonero, Secretari General de l'Organització d'Estats Iberoamericans, ha pronunciat la conferència titulada "Iberoamérica hoy: nuevas prioridades de cooperación en educación".

L'acte, celebrat el dia 20 de febrer, va tenir lloc en el Saló de graus Rector Ramón Martín Mateo de la Facultat de Dret.

05/02/2019
I Convocatòria per a finançar activitats de posicionament institucional de la Universitat d'Alacant a Iberoamèrica

Aquesta convocatòria està dirigida a tot el professorat de la Universitat d'Alacant a temps complet.

El termini per a presentar sol·licituds acaba el 8 de març de 2019

19/12/2018
Presentació de la memòria d'activitats i futures línies d'actuació del Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant

El Director de Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo, ha presentat la memòria d'activitats i futures línies d'actuació del Campus Iberoamericà.

L'acte, celebrat en el Saló de Graus Ramón Martín Mateo de la Facultat de Dret, ha comptat amb l'assistència del Rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el Director General de l'Agenda 2030 del Govern d'Espanya, Federico Buyolo.

29/11/2018
Visita a universitats colombianes

El director de Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant ha viatjat a Colòmbia per a reunir-se amb representants de diverses universitats en les ciutats de Medellín, Cali i Barranquilla.

15/11/2018
Reunió amb representants d'universitats panamenyes

Representants de la Universitat de Panamà i de la Universitat Especialitzada de les Américas de Panamà, s'han reunit amb el director del Campus Iberoamericà Universitat d'Alicantes, per a tractar temes de col·laboració.

02/10/2018
Setena edició del Curs Internacional de Degans de Llatinoamèrica

Degans d'universitats llatinoamericanes d'Argentina, Belize, Bolívia, Colòmbia, Costa Rica, Cuba, República Dominicana, Equador, El Salvador, Guatemala, Hondures, Mèxic, Nicaragua, Panamà i Perú es donen cita en la Universitat d'Alacant, entre l'1 i el 5 d'octubre, per a participar en el segon mòdul del Curs Internacional de Degans de Llatinoamèrica.

Una iniciativa que compleix la seua setena edició i que té com a objectiu desenvolupar i enfortir capacitats i adquirir coneixements específics que els permeten una millor gestió de les seues institucions, el curs compta amb el finançament del Servei Alemany d'Intercanvi Acadèmic (DAAD) i la Conferència Alemanya de Rectors, dins del programa DIES de Gestió d'Educació Superior.

 

19/07/2018
Visita de la Universitat Tècnica de Manabí

Els representants de la Universitat Tècnica de Manabí (Equador) han visitat la Universitat d'Alacant durant els dies 18 i 19 de juliol.

04/05/2018
Visita a Equador

El director de Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo, ha realitzat una visita a Equador per a reunir-se amb representants d'universitats equatorianes i participar en el Seminari Internacional de Degans Llatinoamericans.

09/03/2018
Presentació d'una novel·la en la Seu d'Alacant

El director de Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo, ha presentat en la Seu d'Alacant, la novel·la "Un gautxo d'Almeria en el pont de l'Inca", de l'escriptor d'Almeria establit a Ibi, Pedro Antonio Soler Martínez.

19/02/2018
Premi al stand de la UA en el Congrés Universitat 2018

El stand de la Universitat d'Alacant en l'expo associada al Congrés Universitat 2018, celebrat a l'Havana (Cuba) del 12 al 16 de febrer, ha rebut el premi al stand de major impacte atorgat pel Comitè Organitzador de l'Exposició Associada Universitat 2018.

El stand de la Universitat d'Alacant ha comptat amb una gran afluència de visitants durant la celebració d'aquesta exposició.

06/02/2018
11no. Congrés Internacional d'Educació Superior

Durant els dies 12 a 16 de febrer de 2018, tindrà lloc el 11no. Congrés Internacional d'Educació Superior a l'Havana (Cuba). El Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, estarà present en aquest esdeveniment a través d'un stand de la Universitat d'Alacant en l'Expo Associada (Palau de Convencions de l'Havana).

22/11/2017
Visita a Cuba

El director de Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo, ha visitat recentment Cuba, acompanyat per Joaquín Marhuenda, director acadèmic de Projectes Institucionals de la Universitat d'Alacant, i Enrique Chipont, mèdic oftalmòleg i director mèdic de la clínica Oftálica.

03/07/2017
Visita del President de la Universitat Sant Ignacio de Loyola (Perú)

Amb motiu del VIII Congrés d'Universitats Promotores de la Salut, el President Fundador de la Universitat Sant Ignacio de Loyola de Perú, don Raúl Diez Canseco, ha visitat la Universitat d'Alacant.

20/06/2017
Visita del vicerector de l'Escola Politècnica Nacional de Quito

El vicerector de l'Escola Politècnica Nacional de Quito, Tarquino Sánchez, ha visitat la Universitat d'Alacant i ha mantingut una reunió amb el director del Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo, i amb el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis.

26/04/2017
Visita a El Salvador

El Director del Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, ha visitat El Salvador, on ha mantingut reunions amb representants de diverses universitats i amb polítics relacionats amb l'educació i la investigació.

06/03/2017
Visita a Nicaragua i Panamà

El Director del Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo, ha visitat recentment Nicaragua i Panamà, al costat del Director de l'Àrea de Projectes Institucionals, Joaquín Marhuenda.

15/02/2017
Viatge institucional a Cuba

El Director del Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, ha realitzat una visita institucional a Cuba, per a reunir-se amb responsables polítics cubans relacionats amb l'educació i la cooperació, i amb responsables de diferents universitats de l'Havana.

12/12/2016
Visita a Guadalajara (Mèxic)

El Director del Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant visita Guadalajara per a assistir a la reunió del Patronat de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, i establir contactes amb universitats mexicanes.

26/10/2016
Visita a Panamà i El Salvador

El Director del Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant visita Panamà i El Salvador per a establir contactes amb diverses universitats de tots dos països.

29/09/2016
Creació del Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant

El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant, en la seua sessió de 25 de febrer de 2016, va aprovar la creació del Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, per a potenciar la presència de la Universitat d'Alacant en els països iberoamericans.

Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9367

Fax: (+34) 96 590 9447

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464