Saltar apartados

Presentació d'una novel·la en la Seu d'Alacant

Portada "Un gaucho d'Almeria en el pont de l'IncaDimecres passat, dia 7 de març, a les 19:30 en la sala Rafael Altamira de la Seu de la Universitat d'Alacant (Avinguda Ramón y Cajal), va tenir lloc la presentació del llibre "Un gautxo d'Almeria en el pont de l'Inca", de l'escriptor d'Almeria, establit a Ibi, Pedro Antonio Soler Martínez. L'acte va ser presentat pel director del Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo, i va comptar amb la presència del director de la Seu, Jorge Olcina, així com de l'alcalde d'Ibi, Rafael Serralta, el president de la Casa d'Andalusia d'Elx, Miguel Beano, i el columnista d'El Mundo, Pep Rubio.

"Un gautxo d'Almeria en el pont de l'Inca" és una novel·la basada en fets reals que trasllada al lector des de les tranquil·les terres de l'interior d'Almeria de finals del segle XIX, fins a les riques, però solitàries terres Pamperes de l'Argentina dels primers anys del segle XX.

 

Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9367

Fax: (+34) 96 590 9447

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464