Saltar apartados

Visita a Cuba

El director de Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo, ha visitat recentment Cuba, acompanyat per Joaquín Marhuenda, director acadèmic de Projectes Institucionals de la Universitat d'Alacant, i Enrique Chipont, metge oftalmòleg i director metge de la clínica oftalmològica Oftálica.

Durant la seua estada a l'Havana, han mantingut reunions amb diversos responsables del Ministeri d'Educació Superior, incloent al ministre, José Ramón Saborido Lodi, i al viceministre, Gil Ramón González González.

Un altre dels objectius d'aquest viatge era la visita a la Universitat de Pineda del Riu "Hermanos Saíz Montes d'Oca", situada a uns 164 quilòmetres de l'Havana, ja que havien sigut convidats pel propi rector, Yorki Mayor Hernández, als actes de commemoració del 45 aniversari de la fundació d'aquesta universitat.

De nou a l'Havana, van tenir ocasió de visitar l'òptica de la Universitat d'Alacant, que està situada en el Convent de Belén, i parlar amb els seus responsables.

De la mateixa manera, també van mantenir una reunió amb els responsables de l'Oficina Tècnica de Cooperació pertanyent a l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament.

José Vicente Cabezuelo es va reunir a més amb el rector de la Universitat de l'Havana, Gustavo José Cobreiro Suárez, i amb la rectora de la Universitat Agrària de l'Havana, Adianez Taboada Zamora.

Finalment, un altre dels temes que es van tractar en aquesta visita a Cuba va ser la participació de la Universitat d'Alacant en el pròxim Congrés Internacional d'Educació Superior que tindrà lloc a l'Havana del 12 al 16 de febrer de 2018. Per a açò es va tractar la qüestió de col·locar un stand de la UA amb els responsables del Palau de Convencions on se celebrarà el congrés i amb algun dels organitzadors de l'esdeveniment.

Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9367

Fax: (+34) 96 590 9447

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464