Saltar apartados

Visita a Equador

El director del Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo Pliego, va realitzar una visita a Equador de l'11 al 19 d'abril de 2018.

L'objectiu d'aquest viatge era reunir-se amb representants de diverses universitats equatorianes, així com participar en el Seminari Internacional de Degans Llatinoamericans.

Durant la primera etapa del viatge, va mantenir reunions amb representants de les següents universitats: Pontifícia Universitat Catòlica de l'Equador (Quito), Universitat de Les Amèriques (Quito), Universitat Tècnica del Nord (Ibarra), Universitat Esperit Sant (Guayaquil).

A partir del dia 16 d'abril, es va desenvolupar el Seminari Internacional de Degans Llatinoamericans, organitzat pel Servei Alemany d'Intercanvi Acadèmic (DAAD), les Universitats d'Alacant i Saarland (Alemanya), la Conferència de Rectors Alemanys (HRK), i en cooperació amb la Fundació Alexander-von-Humboldt. En aquest seminari van participar 25 degans d'universitats llatinoamericanes i es van tractar temes com la planificació estratègica de la facultat, la gestió financera, la gestió de qualitat i la gestió de recursos humans.

Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9367

Fax: (+34) 96 590 9447

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464