Saltar apartados

Visita a Guadalajara (Mèxic)

El Director del Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo Pliego, juntament amb el Rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar Sanz, ha realitzat un viatge a la ciutat mexicana de Guadalajara, per a assistir com a patró a la reunió del Patronat de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes. L'acte va tenir lloc en el marc de la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara i al mateix va acudir també el Premi Nobel, Mario Vargas Llosa, president d'aquest Patronat.

A més de les diverses activitats relacionades amb la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes i amb la Fira Internacional del Llibre, el Director del Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant també es va reunir amb responsables de la Universitat de Guadalajara, del Centre d'Estudis d'Història de Mèxic, de la Universitat Jesuïta de Guadalajara i de la Universitat Tecnològica de Monterrey, així com amb el Secretari de Turisme del Govern de l'Estat de Jalisco, D. Enrique Ramos Flores.

Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9367

Fax: (+34) 96 590 9447

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464