Saltar apartados

Visita a Quito (Equador)

El director de Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo, ha viatjat a Quito (Equador) del 22 al 26 de juliol, per a assistir al Primer Cim Internacional per a l'Impuls al Cooperativisme Modern, organitzat pel Ministeri d'Agricultura i Ramaderia d'Equador, i en el qual participava la Universitat d'Alacant.

La inauguració el dia 23 de juliol, va comptar amb la presència del Vicepresident de la República d'Equador, Otto Sonnenholzner, i el Ministre d'Agricultura i Ramaderia, Xavier Lazo. Aquestes jornades van tenir lloc en la Universitat de les Forces Armades, en Sangolquí, i van reunir a experts en cooperativisme modern d'Espanya, França, Bèlgica, Brasil, Costa Rica i Paraguai. En l'esdeveniment van participar més de 1.500 productors de tot Equador.

La visita a Equador també va ser aprofitada pel director de Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, per a obrir vies de col·laboració en temes d'enginyeries, en una reunió mantinguda amb el Rector de la Universitat de les Forces Armades, Edgar Ramiro Pazmiño Orellana. Així mateix, es va reunir amb responsables acadèmics de la Universitat Central de l'Equador, per al seguiment dels programes de doctorat entre ambdues universitats i per a obrir noves relacions acadèmiques en matèria de formació i inv.

Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9367

Fax: (+34) 96 590 9447

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464