Saltar apartados

Visita a universitats colombianes

El director de Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo, juntament amb el director de l'Institut Universitari d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina, Roque Moreno, han realitzat una visita a Colòmbia del 15 al 22 de novembre. L'objectiu d'aquesta visita era reunir-se amb representants de diverses universitats colombianes en les ciutats de Medellín, Cali i Barranquilla.

En Medellín van mantenir reunions amb directius de la Institució Universitària Tecnològic d'Antioquia per a fomentar programes de doctorat, i amb representants del Politècnic Colombià Jaime Isaza Cadavid. D'allí van viatjar a Cali, on van mantenir contactes amb representants de la Universitat del Valle i de la Universitat de Sant Buenaventura. Finalment, en Barranquilla, es va parlar de futures col·laboracions per a dobles titulacions i cotutela de doctorat amb la Universitat del Nord.

Visita a Colòmbia. Rector del TDA
Visita a Colòmbia. Universitat del Valle
Visita a Colòmbia. Universitat de Sant Buenaventura
Visita a Colòmbia. Universitat del Nord

Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9367

Fax: (+34) 96 590 9447

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464