Saltar apartados

Visita d'Enrique Bonilla (Universitat de Lima)

Durant els dies 22 i 23 de maig, la Universitat d'Alacant ha comptat amb la visita d'Enrique Bonilla Di Tolla, director de la carrera d'Arquitectura de la Universitat de Lima (Perú).

El dia 22 va mantenir una reunió amb el vicerector d'Estudis i Formació, Enrique Herrero, la directora del Secretariat de Desenvolupament de Campus i professora titular del departament d'Expressió Gràfica, Composició i Projectes, Elia Gutiérrez, i el director de Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo.

El dia 23 el professor Enrique Bonilla va mantenir una reunió amb el director de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant, Andrés Montoyo, i amb el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis.

Durant l'estada del representant de la Universitat de Lima, s'ha intentat donar un impuls al conveni ja signat entre ambdues universitats per a l'intercanvi d'estudiants, així com promoure futures col·laboracions entre les dues institucions.

Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9367

Fax: (+34) 96 590 9447

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464