Saltar apartados

Visita del Rector de la Universitat Peruana Cayetano Heredia

El passat dia 7 de juny, el Rector de la Universitat Peruana Cayetano Heredia, Luis Varela, va visitar la Universitat d'Alacant.

En primer lloc, va mantenir una trobada amb el Rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, acompanyat del vicerector de Relacions Internacionals, Juan Lllopis, i del director de Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant, José Vicente Cabezuelo.

Després d'aquesta trobada, es va reunir en el despatx del director de Campus Iberoamericà, amb el degà de la Facultat de Ciències de la Salut, José Antonio Hurtado, la gerent del Parc Científic d'Alacant, Olga Francés, i el professor de Ciències del Mar i Biologia Aplicada, José Luis Sánchez Lizaso. Juntament amb José Vicente Cabezuelo, van parlar d'aquestes tres àrees en les quals la universitat peruana havia mostrat el seu interès, de cara a possibles col·laboracions futures entre ambdues institucions.

 

Visita del Rector de la Universitat Peruana Cayetano Heredia
Visita Rector Universitat Peruana Cayetano Heredia 2

 

Campus Iberoamericà Universitat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9367

Fax: (+34) 96 590 9447

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464