Presentació Revista Isurus

Presentació Isurus(2)

Presentació

Revista ISURUS

15 de Maig / 10.00 h / ALCOI

Campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant (edifici Cambra de Comerç)      C/ Sant Francesc 10, Alcoi

A càrrec de: Vicente Mañes i Verónica Torres

La revista ISURUS naix en 2008 amb la intenció de donar a conèixer les novetats científiques quant a l'estudi de la paleontologia, atorgant-los la divulgació necessàries. Aquest és la fi de l'Associació Paleontològica d'Alcoi, ISURUS, els qui s'encarreguen de contactar amb els protagonistes dels articles, recopilar-los i donar-los forma perquè puguem tenir la informació més actualitzada sobre la paleontologia, no sols a Espanya, sinó de qualsevol part del món.

L'any passat, a causa del COVID, no es va poder dur a terme la revista però això no ha minvat les ganes i la il·lusió per aquest projecte. De fet, enguany la revista ha crescut, sent la nº13, la més extensa fins al moment. En les revistes s'han tractat temes tan variats que van des dels grans jaciments i les seues conclusions a tècniques de conservació, passant per estudis geològics, marins i de flora i fauna dels entorns, fins a museus i els seus projectes d'investigació i divulgació.

La revista nº13 serà presentada el dia 15 de Maig, al Campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant (Edifici Cambra de Comerç). Al costat d'ella podrem assistir a la conferència de Pedro Alfaro, que ens parlarà sobre "Principals esdeveniments geològics en la història d'Alcoi".

Un esdeveniment que no et pots perdre si eres un amant de la paleontologia.

Aforament limitat pel COVID-19 a 26 persones.

Accés virtual: https://web.ua.es/es/campusalcoi/online/

Es recomana a les persones assistents que desactiven i inhabiliten la càmera i el micròfon del seu dispositiu si no desitgen ser gravades ni visualitzades per la resta de les persones participants