Presentació Càtedra Aigües d'Alacant d'Inclusió Social

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Vicerectorats
Logo Càtedra Aigües d'Alacant d'Inclusió Social   Càtedra Aigües d'Alacant d'Inclusió Social
Càtedra Aigües d'Alacant d'Inclusió Social

Presentació

Logo
 
Plataforma e-apsa2
Folleto e-Apsa
Publicidad PEP
 
visita a famosa
visita a tempe
Bodegas cesilia 3
visita bodegas cesilia 2
 
Evento Mar Solidaria

 

La Càtedra "Aigües d'Alacant d'Inclusió Social" de la Universitat d'Alacant va iniciar la seua marxa al març de 2017, amb l'objectiu principal de crear un campus inclusiu en el qual tinguen cabuda per a la seua formació les persones en risc d'exclusió social, en particular, el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual i els seus afins.

Amb aquest objectiu desenvolupa activitats formatives, d'investigació i transferència del coneixement (premis TFG i TFM, ajudes a la investigació, esdeveniments científics) i de potenciació de la responsabilitat social en les empreses, de cara a vincular als agents socials en la responsabilitat social respecte a l'ús de persones en risc d'exclusió social , i desenvolupar conductes proactives i actives d'entorns d'ocupació amb suport en centres, empreses i institucions ordinàries.

La creació de la Càtedra "Aigües d'Alacant d'Inclusió Social" de la Universitat d'Alacant ha estat promoguda pel Vicerectorat de Responsabilitat Social i Igualtat de la Universitat d'Alacant i compta amb el patrocini d'Aigües “d'Alacant”.

Actualment l'adreça de la càtedra recau en Ana Rosser Limiñana, professora del Departament de Comunicació i Psicologia Social.